![]() |
İçimdeki çığlığı duyurdum sana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimdeki çığlığı duyurdum sanaİçimdeki çığlığı duyurdum sana Oysa dudaklarım Başka bir türküyü söyler gibiydi ![]() "Annemin ak saçı gibi masum olabilirdi hayat Öğrendiğim bu aşk bilmecesini öğrenmeseydim ![]() Sana güzel şeylerden bahsedebilirdim Mesela çocukluğumda kalan elma şekerlerini Ya da bir kadının nefes alışındaki göğüs hareketini Anlatırdım sana neden yaratıldığını ![]() ![]() ![]() Düşlerim limanlara küs anla beni Türkülerimin matemi bu yüzden Elleri güzel bir çift gözün Ateşinde üşüdüm sonsuzluğa dek ![]() ![]() ![]() Yeraltı kırıkları çekiyor beni Hayattan düşmek üzereyken Ellerini daldırma yüreğime Aysız karanlıklar ürkütür seni ![]() ![]() ![]() Işığı olmayan gündüzerin anlamı olmaz ki ![]() ![]() ![]() İçimdeki yalnızlık bunu öğretti bana ![]() Her sabah sert vuran bu oyun Dokunmak istediğim başka tenler Susturamadı çığlığımı Yenilmiştim bir kere Bunu dizlerimin çamurundan anlıyordum ![]() Celladımın gururu baltasını sallayışından belliydi Ben bir yere aşk bin yere ![]() ![]() ![]() Git ne olur Anlatamam çocukluğumun elma şekekerlerini Dudağının kırmızı ruju tattırmalıydı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|