![]() |
SENİ SEVİYORUM birtanem.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() SENİ SEVİYORUM birtanem..Bak Gözlerime ışıl ışıl Bir anlam kazansın bakışlarım Bir öpücük kondur dudaklarıma tatlı tatlı O sıcaklıkla yansın dudaklarım Tüm mutlulukları doldur kucağıma Bir umut taşısın yarınlarım Tek tek dokun saçımın her teline O dokunuşla renklensin rüyalarım Kalabalıklarda yaşamıyayım yalnızlığı Sevginle varlığımdan haberdar olayım Yaşadığımı anlıyayım Ölüme giderken bile tebessümler olsun yüzümde Yaşadığım her an için seni ![]() SENİ SEVİYORUM birtanem SENİ SEVİYORUM… ![]() Sevgi rüzgarları esiyor kalbimde ruhumda Mutluluk rüzgarlarıyla sarhoşum Tüm bedenim titrer adını her andığımda Tek bir seni seviyorum cümlen ile eriyorum karşında Sev beni sev sev sev SEVDİĞİM ![]() ![]() Durmadan ak bana yatağımda en güzel sözlerinle En duygusal halinle dokun yüreğime Öp beni gözlerimden ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum herşeyim ![]() ![]() ![]() ![]() AN OLUR AYRI DÜŞERİZ AN OLUR KAYBOLURUZ ERTELENMİŞLİKLERİMİZDE AN OLUR ÖZLERİZ AMA BİRŞEY GELEMEZ ELİMİZDEN AMA NE OLURSA OLSUN YÜREĞİMİZDE SEVDAMIZI YAŞARIZ İÇİN İÇİN YANAN BİR ATEŞ GİBİ YANARIZ ÇIĞLIKLARIMIZI BİR TEK KENDİMİZ DUYARIZ KİMSE BİLMEZ GÖRMEZ İÇLİ İÇLİ AĞLARIZ AMA HER AN SEVDAMIZI YAŞARIZ DURDURAMAZ HİÇBİRŞEY BU YANGINI, YANMAYI ENGELLEYEMEZ HİÇ KİMSE BİRBİRİMİZE KAVUŞMAYI KAVUŞMALARIMIZIN HERANI SANKİ BİR BALAYI KORKMADAN SINIRSIZCA YAŞAYALIM GEL BU SEVDAYI ![]() |
![]() |
![]() |
|