![]() |
Ne göz kıyar sana bakmaya Ne dil yeter seni anlatmaya, |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne göz kıyar sana bakmaya Ne dil yeter seni anlatmaya,Ne göz kıyar sana bakmaya ![]() ![]() ![]() Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir rica: Sakın değisme! Bir Dilek : Beni unutma ![]() Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum ![]() Bir Gercek : Seni çok özlüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yollar vardır aşılması güç olan ![]() Kalpler vardır acılarla parçalanan ![]() Ve insanlar vardır hiç unutulmayan ![]() Sanma beni sevipte bırakanlardan ![]() Benim sevgim mezara kadar olandan Bu mesajı silersen benden hoşlanıyorsun, ![]() ![]() ![]() Güneşim desem güneş batıyor, Hayatım desem hayat kısa, Gülüm desem oda soluyor, Sana canım demeliyim ![]() Çünkü bu can seninle yaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin ![]() Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin ![]() Bir gülsen dünyalara bedelsin ![]() Bir umut vardır hiç tükenmeyecek, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|