|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatmamı, anlatırdım, isteselerdi, yürek |
![]() |
Bana seni anlatmamı isteselerdi Bir yürek anlatırdım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana seni anlatmamı isteselerdi Bir yürek anlatırdımBana seni anlatmamı isteselerdi, Bir yürek anlatırdım içinde koskocaman bir dünya, dünyada kocaman bir fener ve sevgi yolu aydınlatan ![]() Deselerdi yaz onu; yazardım en güzel şiirleri dilsiz istekleri dipsiz kuyu sarnıçlarında yuvarlanan aşkları ![]() ![]() ![]() Deselerdi çiz onu; çizerdim dünyayı, dünya her tarafı yedi veren gülleri ![]() ![]() ![]() Deselerdi SENİ YAKAN kim? O derdim o işte yüreğinde deryaları taşıyıp ta tek bir dünyalıya konuşamayan, O sınırsız sevgi deryasında yelken açıp giderken sevgisini utangaç kişiliğine gömen biri idi ![]() Deselerdi yüregini böyle yaralayan kim;O derdim ![]() ![]() Beni sabahlara kadar kendisini düşünmek zorunda bırakan insafsız biri O konuşsa yüreğindeki allı tebessümlerde kaybolurdum, konuşsa yanmadan yıkılmadan söndürürdü beni derdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve O derdim Yaşayıp ta yitirdiğim değil yaşamayıp ta bilmek istediğim, konuşmasını beklediğim, yanımda iken bile özlediğim gittiği yolu kıskandığım aydınlık günlerimi aradığım '' O DERDİM '' |
![]() |
![]() |
|