![]() |
Aşk Cesaret İster |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Cesaret İster![]() Her gidişine ayrı anlam yüklüyorum Yapma allah aşkına ![]() ![]() ya hep kal benimle ![]() ![]() ![]() Söz etme gidişlerden Ya da silinsin isminde cisminde Oynama benimle dengemi bozuyorsun… Aşkı yaşayacak yürek bırakmıyorsun insanda… Seni seviyorum diye başlayan ve Ama ile devam eden cümleleri duymaktan bıktım Seviyorsan seviyorsundur Ama'sı olmaz bu işin Üstelik bir cümlenin sonunda ama varsa bir önceki yargının hiçbir hükmü yoktur artık ![]() ![]() “seni seviyorum ama birlikte olmamız imkânsız” Ya imkânsız diyebiliyorsan sevmiyorsun demektir Bahanelere sığınma İnsanların hayatına sorgusuz sualsiz girip Sonra da darmadağın edip çekip gidenlerden misin? Böyle misin sende gerçekten gitmek mi istiyorsun… Yürekli ol biraz hadi konuş Söylemek istediklerini söyle İki çift lâfı hak etmedik mi biz… hiç mi saydın… Ben mi yanılıyorum… biraz daha katı mı olmalıyım, Daha mı kapalı tutmalıyım kapılarımı Bazen bu dünyadan olmadığımı düşünüyorum ![]() Oyun çeviremiyorum, hesap yapamıyorum… Hiçbir kaygıya yer vermeden, Hiçbir hesabı düşünmeden Açsaydın bana yüreğini işte o zaman görürdün bir aşkın nasıl Efsaneye dönüşebileceğini… Aşk tam teslimiyet ister Kendini aşkın kollarına ya bırakırsın ya da Bırakmazsın ![]() ![]() ![]() Bir yanım dışarda kalsın dediğin noktada; Aşkı boğarsın ![]() ![]() Yok edersin o güzelim duyguyu…! Bu yüzden hep; Cesurların işidir AŞK ! |
![]() |
![]() |
|