![]() |
Adini gözbebeklerime yazdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adini gözbebeklerime yazdim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dün gece adini gözbebeklerime yazdim ![]() ![]() İşte, ondan sonra her yerde görür oldum, adını ![]() Bütün ağaçların yapraklarında, bütün çiçeklerin dudaklarında adın yazılı ![]() Caddelerde, kaldırımlarda, parklarda, bu kentin bütün sokaklarında adın yazılı ![]() Gurbet treninin sesinde, rüzgarın ılık nefesinde, uçakların kanadında, kuşların renkli göğüslerinde adın yazılı ![]() Gördüğüm her güzelin gözlerinde, duyduğum her şarkının sözlerinde, mevsimlerin yazında, baharında, kışında, güzlerinde adın yazılı ![]() ![]() ![]() Dağların yamaçlarında, tepelerin uçlarında, ormanların içlerinde adın yazılı ![]() Başımı nereye çevirsem, gözlerim nereye baksa, senin adını görmekteyim ![]() Babil'in asma bahçelerinde, İskenderiye Feneri'nde, Çin Seddi'nin duvarlarında, Özgürlük Anıtı'nın meşalesinde, dünyanın bütün harikalarının tepesinde adın yazılı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü sen bütün harikalardan daha harikasın, sevda çiçeğim ![]() ![]() ![]() Elimde olsa, dünyanın yaşayan ve ölmüş bütün prenseslerini gönül sarayımda toplar, senin hizmetine verir, sana köle yapardım ![]() ''Gündüzüm seninle, gecem seninle ![]() ![]() ![]() Ne kadar kaçsan, ne kadar uzakta olsan benden kurtulamazsın ![]() Günün, ayın, yılın her anında seninle yaşamayı sürdüreceğim ![]() Bazan bu tatlı rüyadan uyanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Şimdi çok uzaklardasın, gönül hicranla doldu, Hiç ayrılamam derken, kavuşmak hayal oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra da yeniden aramaya başlıyorum, seni ![]() Seni suçlayamam ![]() Vefasızmış, diyemem ![]() Sensiz de yaşayamam, inan ![]() ![]() ![]() Yorulmadan, usanmadan seni seviyorum ![]() Adının yazılı olduğu dünyam yetmiyor, bana artık ![]() Seni arıyorum ![]() Söyle ![]() Neredesin sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|