![]() |
Dünya ahiret acımsın artık... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünya ahiret acımsın artık...Dünya ahiret acımsın artık Bitti ![]() ![]() Seni yıkılmaların altında ezildi,dik duruşlarım ![]() ![]() Sevdalanmaların toyluğunda girdim seni sevmelerin kuyruğuna ![]() ![]() Kurağına dudak, Uzağına ırak duraklar bıraktı,fragmalarında harman olup tıkanan sesim tüketilmiş sessizliğinde ![]() ![]() ![]() Ne desen, Nadasımın masalında beklemelerde ![]() ![]() Ne desem, Narasının masasında bir sarhoşa yudum eklemelerde ![]() ![]() ![]() Bitti ![]() ![]() Ömür bitti, Ödül yitti, Ödün verildi, Kefen giyildi aşkına ![]() ![]() Kefeler doldu, Küfelerin gırtlağına kadar dayandıysa sabrım,gelmeyişindendir ![]() ![]() ![]() Sağ yanım sağır, Sol yanım solgun, Önüm arkam varım yoğum,yoksun ![]() ![]() ![]() Saat sabaha karşı beş ![]() ![]() Saat sabaha karşı sus, Saat sana karşı şuursuz, Vaat günaha karşı puslu kuskun ![]() ![]() Saat,zamana ve sana karşı durgun ![]() ![]() ![]() Satma beni kolundaki akrebe, Kovarak ve kırarak yel kovanlarının gel yaran kiplerine sesinle ekilip, Takip etme izimi, tepme sana kendimi ![]() ![]() Soyun artık gölgemi ![]() ![]() ![]() Saat sabaha karşı beni sensizliğe boğma sularında ![]() ![]() Beş'i geçti veresiye düşlerle verilmeyişinde bana geriye ![]() ![]() Eşi göçtü gözümün, Tek gözle kör oldum sana közünün önünde göz göz yara bereliğinde ![]() ![]() ![]() Gün bıraktığın ah’lara tiz’gisiz sesler peydahlarken fersahlarda, Yön kaybındayım, Dön demelerin ayıbındayım ![]() ![]() Çizgisiz kağıtlara çizilmiş eğriliğim, Doğrulamadım ![]() ![]() ![]() Bitti ![]() ![]() Gönül gömüldü dibe, Dibe düştümse, Canındaki ceninin düşüğünden daha kanamalı benim yalnızlığım ![]() ![]() Sandığımdın, Sancıdım ben ![]() ![]() ![]() Ne dersen, Yuvasında esirgenmiş bakıma muhtaç bir yüreğim olacaktır elbet, hep ![]() ![]() Ne dersem, Kumasına bir göz daha fazla kıskanç bu sevda, kendi yalnızlığındaki sevmelerden sebep ![]() ![]() ![]() Şimdi, Söndü ışık, Sustu dudağımdaki sen çalan ıslık ![]() ![]() Sen, Dünya ahret acımsın artık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|