![]() |
Ağlattın,Güldürmedin yine bugün ağlattın. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlattın,Güldürmedin yine bugün ağlattın.Ağlattın ![]() Çıkmaz yolun dertlerine büründük Kopamadım kopamadın süründük Sevdaların ırmağında göründük Daldırmadın yine bugün ağlattın ![]() ![]() Hayatıma hayat veren kan gibi Yaşamama sebep olan can gibi Azrail’in yokladığı an gibi Öldürmedin yine bugün ağlattın ![]() ![]() Yıkamadık gayrılığın dağını Yırtamadık ayrılığın ağını Bomboş kalan yüreğinin bağını Yoldurmadın yine bugün ağlattın ![]() ![]() Peşin sıra koşa koşa yoruldum Sevdaların duvarına örüldüm Hicranınla öldüm öldüm dirildim Kaldırmadın yine bugün ağlattın ![]() ![]() Olmadığın bütün yerler karanlık Ümit harap gönlü şimdi viranlık Saray elin bana yeter samanlık Güldürmedin yine bugün ağlattın ![]() ![]() Sanadır Yar ![]() Sanadır yar sanadır yar Bu sitem söz sanadır yar Aklıma gelir birden İçimi kanatır yar ![]() Yaradır yar yaradır yar İçimde derin yaradır yar Artık elin varmaz dilin İçimi derin kanatır yar ![]() Neyleyim sensiz bu canı İçimde feryat figanı Neyleyim sensiz baharı Yok ![]() ![]() Yaradır yar yaradır yar İçimde derin yaradır yar Artık elin varmaz dilin İçimi derin kanatır yar ![]() |
![]() |
![]() |
|