![]() |
Kavuşamayacağız Biliyorsun... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavuşamayacağız Biliyorsun...Kavuşamayacağız Biliyorsun ![]() Ne yapsam olmuyor gözbebeğim, bizi kavuşturmuyor işte hayatın bu ağır dönen çarkı! Sen bir yanda, ben bir yanda duruyoruz, aramızda okyanus var sanki, bir türlü kavuşamıyoruz ![]() Her gün büyüyor hasretim, seni her gün biraz daha fazla seviyorum ![]() Kalbimin içinde, adını bir türlü getiremediğim bir yere dokunuyorsun ![]() Bir yürek ancak bu kadar kanar diyorum ![]() Ancak bu kadar acıtır bir insan kendini… Akıllının işi değil aşk veya aşka düşenin harcı değil akılla yaşamak! Bugün bir kez daha anladım ki; dokunmanı istiyorum ![]() Sevişmeye gitmeyen, içinde saf sevgi olan bir dokunuşa hasretim ![]() Sevgi! Meselem onunla benim ![]() ![]() Dokunmak ve dokunulmak ihtiyacı hepsi, bedenin gereksinimi, kalbim gibi! Dokunsana bana; bir çiçeğe, bir heykele, bir resme ya da çocuğuna dokunur gibi… Her geçen gün biraz daha eskiyorum ![]() Kokum değişiyor, şeklim değişiyor, sana uzak kaldıkça ruhum çürüyor benim… Düşlerden vazgeçtim, en kötü haline bile razı oldum şu aşkın ![]() Gel gör ki, onu bile beceremiyoruz ![]() Canım, bu hasret böyle sürecek ömür boyu biliyorum ![]() Dilimizde bir türkü gibi, söyleyip duracağız aşkı ![]() Giderek büyüyecek içimdeki o koyu ve karanlık sancı, çığ gibi, gittikçe saracak bedenimi ![]() Sonunda altında kalacağım hasretin ![]() Nefesim kesilecek, boğacak beni özlemin elleri ![]() Hangi cephede savaşsam, kazanamayacağım ![]() Kaderin hikayesine yazılı değiliz sanırım ![]() İnanç da kurtaramaz bu aşkı! Ne zaman biraz umut dolsa içime, bir sebeple gidiyorsun! Bütün çektiklerimiz boşuna, hiçbir zaman kavuşamayacağız, bunu sen de biliyorsun! Candan Ünal |
![]() |
![]() |
|