![]() |
Yüreğimin gizlisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğimin gizlisiYüreğimin gizlisi ![]() Beceremiyorum bilirsin yalan söylemeyi, Bir kişilik mi derlerken, Biliyorum yüzüm kızaracak, Dilimde sözcükler birbirine dolanacak ![]() ![]() Ama; ![]() Yine de inanılmaz bir heyecan, Kaçamak yapan çocuklar misali ![]() Çözemesem de bir türlü anlamını bu en'lerin, İyi ki en gizlime saklamışım seni bahar gözlüm ![]() ![]() ![]() Ben gözüyle görmeleri lazım, ![]() ![]() ![]() Düşüncelerinde, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yakalayabilmek için ![]() Bu seninle ilk kaçamağımız parasız pulsuz ![]() ![]() Yemeklerde seni çıkartıp oturtuyorum, yüreğimden karşıma ![]() ![]() Senin sevdiklerini de söylüyorum, Nasıl yiyecek dercesine şaşkın şaşkın bakan garsonlara ![]() ![]() Bir lokma sana, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yudum sana, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gün batımı da iki kişilik, Senin gözlerinle, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve geceler, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''İyi geceler bir tanem,seni seviyorum'' -Ben de bahar gözlüm ![]() ![]() Bu seninle ilk kaçamağımız yüreğimin gizlisinde ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|