![]() |
Sessiz Kalma Yüreğim, Necdet Göknil şiirleri, Necdet Göknil, aşk şiirleri, aşk kokan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sessiz Kalma Yüreğim, Necdet Göknil şiirleri, Necdet Göknil, aşk şiirleri, aşk kokanA benim susmaz, arlanmaz, AŞK_ı anlatmaktan usanmaz dilim !!! Yüreğim varken ![]() ![]() Sana mı düştü sevdamı anlatmak ? Bu sevdayı anlatmak için, Hangi kelimeleri seçip, söyleyeceksin? Hangi kelimelerin karşılığı bu sevmeyi anlatacak ? Sen yüreğimi öyle kolay anlatamazsın ![]() De git !!! Durup, dururken Dudaklarımın suskunluğunu bozma ![]() ![]() A benim utanmaz, Çok şeyleri gören gözlerim !!! Yüreğim varken Size mi kaldı onun gibi görmek ![]() Bu sevdayı göstermek için Nereye bakacaksınız, Nereleri göreceksiniz - ki ![]() ![]() Gördükleriniz bu sevmenin karşılığını, Yüreğimin resimlediği Güzellikleri göstereceksiniz? Siz ikiniz ![]() ![]() Yüreğimin gördüklerini göremezsiniz ![]() ![]() De gidin !!! Onun nereye, nasıl baktığını Siz bilemezsiniz ![]() ![]() ![]() A benim yorulmaz, Hiç bir şeyden korkmaz AŞK_ı yazmaktan bıkmaz ellerim !!! Ne yazarsan yaz ![]() ![]() Ne kadar sözcüklerle AŞK_ın resmini yapmaya çalışırsan çalış ![]() ![]() Yüreğimdeki sevdayı anlattınız mı sanıyorsunuz ? Bir toplu iğne başlığı kadar yazdıklarınız ![]() ![]() Beni mi kandırıyorsunuz ? De gidin !!! Yüreğimdeki sevdayı, On parmak da olsanız ![]() Yazamazsınız ![]() A benim utangaç yüreğim ![]() ![]() A benim sevdası gizli kalmış yüreğim ![]() ![]() A benim her damarını AŞK sarmış yüreğim ![]() Bütün iş sana düştü ![]() ![]() Susma ![]() ![]() Hadi anlat sevdiğini düşüncelerime ![]() ![]() Anlat beynimin tüm hücrelerine ![]() ![]() Anlat ki, Biraz olsun dinsin yorgunluğun ![]() ![]() ![]() Anlat ki, Dilim söylesin ![]() ![]() ![]() Ellerim yazsın ![]() ![]() ![]() Gözlerim görsün Sessiz kalma ![]() Kalma ki, Bu sevdam ömür boyu sürsün ![]() ![]() Necdet GÖKNİL |
![]() |
![]() |
|