![]() |
Sevdiğime Söyleme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiğime Söyleme![]() sevdiğime söyle, yanındayım ben hep, onunla yüreğim, ellerim, gözlerim ![]() Ara sıra, o da düşünsün beni, karanlık çöktüğünde ![]() Kimbilir, bir yıldızda birleşir yüreklerimiz belki de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdiğime söyle, sen savururken umutları, diyardan diyara, toplasın yerlerden hayallerimi, bassın bağrına sevgiyle ![]() ![]() ![]() Kimbilir, hayaller gerçekleşir belki, onun eli değdiğinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdiğime söyle, her toprağa düştüğünde sen, gözlerim eşlik eder sana, bilsin, ona söyle ![]() Bilsin ki, her yağmurda hatırlasın beni, tutsun damlaları, yüzüne sürsün, öpsün damlalar gözlerinden özlemle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdiğime söyle, Köpük köpük sahiline vurduğumu ![]() Unutmasın bıraktığı yerde durduğumu ![]() Her martı çığlığında, çınlasın sesim, yüreğinin en derinlerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdiğime söyle, onsuz bir anlamın olmadığını ![]() Söyle ona, deli divane bir gönlün, kuytularda ağladığını ![]() Ve Onu unutmadığını, Unutmayacağını ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|