![]() |
Bugün Yüzümü Evde Unuttum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Yüzümü Evde Unuttum![]() Sesimden firlamis tebessümlerimi toplarken yerden Korkakligimin elimden tutuyordu gülüslerim Kimbilir kac sehir hickirikara boguluyordu simdi Ve kac bahar döküyordu aglarken yapraklarini kimsesizlige ![]() ![]() Bakma sen benim cümle ordularimi arkama alip savas halime Ben bu savastan yarali ciktim, iki kelimeyi bir ben edemedim ![]() ![]() Bazen namlu agzindan düsüremedigim kelimeler geri teper Sacmaliklara dönüsür yaralar bendeki seni Sen benzetmelerim can alicidir Vurup beni kalp atislarimdan Bakma yüzüm güler ama sen aldanma Maske tasirim Bugün yüzümü evde unuttum ondandir bu hallerim Simdi rüyalarim ne kadar uykusuz bil bilsen Bilemezsin ![]() ![]() Sen tasiyor sol yanimda Yüzün düsüyor beynime intihar komandolari oluyor gözlerim Simdi benden gidersen baska yüzlerde ararim seni Avuturum kendimi baska gözlerin inancsizliginda Ertelerim varligimi yarinlara Yarinlari olmayan yollara saparim Adin düser dudaklarima Gecelerine asarim kendimi Vurulurum kendimde ölüm bile bana aglamaz ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|