![]() |
SuÇ olsa neye yarar sevİyorum senİ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() SuÇ olsa neye yarar sevİyorum senİSUÇ OLSA NEYE YARAR SEVİYORUM SENİ Kimliğimi unutmuş ![]() - Suç Olsa Neye Yarar ![]() ![]() ![]() ![]() Ve o zaman bir meçhule götürüyorsa beni ![]() Kavaklarımda yeller esmeye başlamışsa Göğsümün hırıltısı değil ![]() Sevgi yapraklarımın hışırtısı ise aşina suratlarca duyulan Suç olsa neye yarar ![]() Mavi bir düşün karanlığına esir olmuş Giyinmişsem al sevdayı entari gibi üstüme ![]() Sigara dumanlarını almışsam sen diye avucumun içine ![]() Gururum meyhane önlerinde oluyorsam şarapçı şişesi Çözülmüşse etek düğmem iliğinden Esiri olmuşsa hislerimin ![]() Suç olsa neye yarar ![]() ![]() ![]() ![]() Akılsız yüreğim buselerini kondurduğunda kalbinin üstüne; Deniz martılarıyla buluşup oynaşıyorsa ![]() Aheste gönlüm haykırıyorsa sana coşkusunu Mavi bahar kokan saçlarında parmaklarım dolaşıyor Unuttuğum ![]() ![]() ![]() ![]() İliklerime kadar işliyorsa ![]() Ağzımdan çıkan sese engel olamıyor ![]() Ve ipe sapa gelmez şeyler söylüyorsam ![]() Nabzımın hızına sayılar yetişemiyorsa Yasıyorsam yaşamımdaki ilkleri ![]() Önceliğim sen oluyorsan Suç olsa neye yarar ![]() ![]() ![]() ![]() Güneş ve aya sitemlerim çoğalıyorsa yokluğunda; Sevdan ile kalbimin derinleri acıyor ![]() Ateşlere düşüyorsam ![]() Gözlerim yağmurlar yükleniyor kirpiklerim sel içinde kalıyorsa sırılsıklam ![]() Öldürüyorsam gece ve gündüzü ![]() Gömüyorsam kendimi karanlığın mezarlığına Suç olsa neye yarar ![]() ![]() ![]() ![]() Her bir sözün şiir seli oluyorsa sayfalarca yazdığım Susuz kalmış gönülleri fetih ediyorsa dizelerim; Ve her birinin sevgilisi oluyorsa okudukları Kimi buluşuyor ![]() Dağ ![]() ![]() dile gelip şakıyorsa Suç olsa neye yarar ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() Benim gülen yanım ![]() Ve kalbimdeki son yolcum suç olsada aklımın düşündükleri Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|