06-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaralandı Yüreğim
 Sevdam gibi bende çaresizim, kalpher atışında ağlıyor Sevgimin içinde gönülsüzüm,tutacak kalmadı ayakta beniAlev alev oldum, ateşlerde kaldım,yüreğim yanıyor Bir daha bu gönül sever mi sandın,seni sevdiği gibiBir daha böyle sevilir misin sandın,benim sevdiğim gibiSensiz bu can yaşar mı sandın,acılarla gözyaşı dökerek
Benliğim kaybolan aşkıma, solangençliğime ağlıyor Bıraktın sen beni yaban ellerde,bir başıma kayboldumAradım çıkar yollar, kapanmışkapılar çoktan, geç kaldım Dev çınarlar gibiydim, köklerimsağlam sanırdımBinlerce balta vursalaryıkılmazdım, sevgime yıkıldım Ne gözümde yaş kaldı, ne bendederman, nede yaşayacak canBilmezdim ölmeden ölmek nedir,anladım seninle ben

İnanmazdım seninle ayrılacağıma,öleceğime inancım kadarKahroluşumla yaşamak varmış,yanımda olsan da sen Ağlama diyorsun bana ağlamamakmümkün mü senceBu kadar severken sensiz kalmakdoğal mı dersin?Ben sevdamı taşırım, sen benimleolsan da olmasan daSen yoksan bile yarınım olacaksensiz hayatım, bilesin

Seninle yaşadığı bir günü, tümgeçmişine ve geleceğine denk tutanbir ruhu,mahşere kadar taşımak zor gelecekbiliyor musun?  
Öyle ya bir yağmur da, bir gölkenarında,gözlerinden içtim yağmur ve gecekadar yoğun şarabı ben!  
Gece senin derinliğindir ben de,yağmur benim yüreğiminsağanakları  
Aklıma düşmeye gör, en fırtınalıdenizde yolunu kaybeden
en acımasız dalga olurbakışlarım 

Sana " yar" diyorum, " yaralarımkanıyor  Sana "yara" diyorum, tümsözlerimin öznesi oluyor" yar' a"  Yara giden yolda kocaman biryaram var!!!Ne diyeyim, yara yardansa akankanım değil, onun için gözümü bilekırpmadan verebileceğimcanımdır! 

|
|
|