Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yaralandı, yüreğim

Yaralandı Yüreğim

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaralandı Yüreğim

Sevdam gibi bende çaresizim, kalpher atışında ağlıyorSevgimin içinde gönülsüzüm,tutacak kalmadı ayakta beniAlev alev oldum, ateşlerde kaldım,yüreğim yanıyorBir daha bu gönül sever mi sandın,seni sevdiği gibiBir daha böyle sevilir misin sandın,benim sevdiğim gibiSensiz bu can yaşar mı sandın,acılarla gözyaşı dökerek
Benliğim kaybolan aşkıma, solangençliğime ağlıyorBıraktın sen beni yaban ellerde,bir başıma kayboldumAradım çıkar yollar, kapanmışkapılar çoktan, geç kaldımDev çınarlar gibiydim, köklerimsağlam sanırdımBinlerce balta vursalaryıkılmazdım, sevgime yıkıldımNe gözümde yaş kaldı, ne bendederman, nede yaşayacak canBilmezdim ölmeden ölmek nedir,anladım seninle ben

İnanmazdım seninle ayrılacağıma,öleceğime inancım kadarKahroluşumla yaşamak varmış,yanımda olsan da senAğlama diyorsun bana ağlamamakmümkün mü senceBu kadar severken sensiz kalmakdoğal mı dersin?Ben sevdamı taşırım, sen benimleolsan da olmasan daSen yoksan bile yarınım olacaksensiz hayatım, bilesin

Seninle yaşadığı bir günü, tümgeçmişine ve geleceğine denk tutanbir ruhu,mahşere kadar taşımak zor gelecekbiliyor musun?
Öyle ya bir yağmur da, bir gölkenarında,gözlerinden içtim yağmur ve gecekadar yoğun şarabı ben!
Gece senin derinliğindir ben de,yağmur benim yüreğiminsağanakları

Aklıma düşmeye gör, en fırtınalıdenizde yolunu kaybeden
en acımasız dalga olurbakışlarım

Sana " yar" diyorum, " yaralarımkanıyorSana "yara" diyorum, tümsözlerimin öznesi oluyor" yar' a"Yara giden yolda kocaman biryaram var!!!Ne diyeyim, yara yardansa akankanım değil, onun için gözümü bilekırpmadan verebileceğimcanımdır!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com