![]() |
Sen benİm ulaŞilmazimdin... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen benİm ulaŞilmazimdin...Sen aklıma geldiğinde tıkanıp kalıyorum sanki, Soluk almakta güçlük çekiyorum, Yüreğim susuyor işte o zaman, Senli günleri yad edip ağlıyorum ![]() ![]() ![]() Sen benim kıymetlimdin ![]() ![]() ![]() benim için çok özeldin ![]() ![]() ![]() Çünkü "Aşk" denilen olguyu , o içimdeki heycan duygusunu, İlk sende tattım,masumca sevmeleri, bütün kötülüklerden uzakta ve bir o kadarda senden uzakta yaşadım ![]() ![]() ![]() SEN BENİM ULAŞILMAZIMDIN ![]() ![]() ![]() "Oysa Sessiz Çığlıklarım vardı benim" Sessizce bile bağıramadığım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilirmisin ne zor şeydir Seni seviyorum dediğinde karşıdakinin susması ![]() ![]() Buna rağmen sevdim seni ![]() ![]() Hep hasretim oldun, yüreğimdeki derin acımdın, o kadar çok özlüyordum ki seni "Gel ne olursun" diyemiyordum ![]() ![]() ![]() Ne zordur bilirmisin çaresizlik ![]() ![]() Ne zordur duygularımı kontrol edememek Ne zordur yüreğine hükmedememek ![]() ![]() ![]() karşılıksız sevmek ne zordur bilirmisin? alıntı |
![]() |
![]() |
|