Elveda Sevgili Elveda |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Elveda Sevgili ElvedaSahi ![]() ![]() Biz Ne Zaman Bittik? ![]() Öylesine yuttum ki sesli harflerimi… Korkar oldum noktalar koymanın ardından yeni cümleler kurmaya ![]() ![]() Artık yokmuşsun, artık yokmuşum, artık yokmuşuz![]() ![]() Gün batımları yokmuş oturduğumuz odanın sarı duvarlarına yansıyan![]() ![]() Ellerin yokmuş en beklenmedik anda ellerimle kavuşan![]() ![]() Aşklar yokmuş artık, bir zamanlar var olduğuna inanılan![]() ![]() Öylesine yuttum ki sesli harflerimi… İçimde kırılan bir ayna kaldı sadece ![]() ![]() Geceler yokmuş artık, gündüzler de… Saatlerin kadranları kırılmış, küsmüş zamana![]() ![]() Kala kala bir rüya kalmış geceleri buluştuğum![]() ![]() Bir zamanlar bir romantiğin sarhoş eden gitar sesini dinlediğimiz yer de silinmiş gitmiş haritalardan![]() ![]() Ne çok şey kalmamış, ne çok hiçbir şey var olmuş yaşanıp bitmişlerden… ![]() Öylesine yuttum ki sesli harflerimi… En çok da isminin içinde geçenleri ![]() ![]() Bir pusula ömründe ilk kez yanlış yönü göstermiş![]() ![]() Gururuyla intiharı seçmiş, düşüp kırılmış yanlış yönü gösterdi diye![]() ![]() Güney de yokmuş artık, kuzey de… Sabahları yaşadığımız doğu silinip gitmiş, batıysa hiç olmamış ki daha önceden zaten… ![]() Öylesine yuttum ki sesli harflerimi… Kala kala sadece ve sadece o kelimeler arasına yerleştirilen birkaç küçük nokta kalmış ![]() ![]() Sadece üç nokta… Apostroflar yokmuş artık, virgüller de çoktan yitip gitmiş geldikleri masallar alemine![]() ![]() Ne bir ünleme rastlayabilirmişiz artık bu ucunu göremediğimiz sokağın ortasında, ne de kendini sorgulayıp duran tek bir soru işaretine… ![]() Öylesine yuttum ki sesli harflerimi… Yok olmuş dakikalar, saatler, saniyeler ![]() ![]() Ve sen biraz da![]() ![]() Sahi biz hiç var olduk mu dersin? Belki olduk, belki olmadık![]() ![]() Aslında ne kadar yanıldık, ne kadar aldandık![]() ![]() Biz koskoca birer yalandık![]() ![]() Odanda dağınıklığımı toplayan bir gölge vardı ya hani, o da yok artık![]() ![]() Dağınıklığım da yok, serzenişlerim, boşvermişliklerim de![]() ![]() Artık biz yokuz ki… ![]() Öylesine yuttum ki sesli harflerimi… Ancak, bana aldırmadan geçip giden zaman kalabilirdi ardımdan ![]() ![]() Devam etti takvim yaprakları ardı ardınca koparılıp atılmaya![]() ![]() Aylar yıllara dönüp gitti![]() ![]() Artık ay yok, yıldızları da kaybettim ne zamandır![]() ![]() Sahi gökyüzü var mıydı seni sevdiğim zamanlar? Bilmiyorum ama, banyonda her sabah baktığım aynada gördüğüm siluetin yok artık![]() ![]() Ya da telefonlarda duyduğum sesin![]() ![]() Yoklar ne zaman var oldu! Veda etmeyi mi unuttuk artık olmayanlara yoksa! ![]() Öylesine yuttum ki sesli harflerimi… İki şehir, bir köGoogle Page Rankingü vardı bir zamanlar ![]() ![]() Eskiden izlediğimiz filmler yok artık, ilk kez gittiğimiz bale de oynanmadı bir daha hiç![]() ![]() Belki bir tiyatro oyununun ta kendisi bizdik![]() ![]() Tanrım, sen ve ben ne çok şey yitirdik![]() ![]() Birdik, bizdik, “en”dik, tektik… Sahi biz ne zaman bittik! Ne kadar zaman geçtiyse üzerinden, bu gece o kadar yutuyorum sesli harflerimi…![]() “Ah”larımı yutuyorum artık ![]() ![]() Avaz avaz susuyorum, sessiz sessiz çığlıklar atıyorum bu gece kendi kendime![]() ![]() Bitenlere gülüp başlamak isteyenlere ağlıyorum![]() ![]() Hüzünler mutlu ediyor beni, mutluluklara ağlıyorum![]() ![]() Her şey ters dönüyor ama ben yırtıp atıyorum bir kağıda yazdığım seni, yutuyorum bütün sesli harflerimi… Elveda Sevgili ![]() SUNUM almira ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|