Aşk Şiirleri-Sezgin Milik-Günaydın aşkım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Şiirleri-Sezgin Milik-Günaydın aşkımHayat senin nefesini hissetmektir içimde Değmeli gözlerim gözlerine Haykırmalı aşkım tüm bedeninde Yaşadığımı hissettirir bana ellerin Tutuşmalı bedenim dokunduğunda Yaşamak Yaşamak Sen demek benim içinO halde yaşamayı seviyorum ben ![]() Gözlerimde ki ışık gözlerine baktığında parlar ![]() Yüreğim bir tek senin için atar inan Hasretin ağlar uzak olduğunda Yaşamak haram Dünya zindan, Hayat bomboş olur benim için ![]() Hayat sensin benim için ![]() O halde hayatı seviyorum ben ![]() Günün ilk ışıklarında uyanırım yeni umutlarla Üyeler Görebilir ] Yanımda olman için ettiğim dualarla başlarım güne ![]() Hasretini içip her yudumda, Nefes almaya başlarım hayalinle Ben seninle var oldum O halde varolmayı seviyorum ben ![]() Geceler geçmez gündüzler bitmez Avutmaz hiç bir şey beni Uyutmaz dindirmez hasretini ![]() Soğutmaz yüreğimi çağlayanlar ![]() Üyeler Görebilir ] Yanımda olduğunda anlarım huzuru O halde Huzurlu olmayı seviyorum ![]() Sen Sen yaşamımın tek anlamı Gündüzüme hayat veren, Gecelerimin en parlak yıldızı ![]() Sen Sabahımın ilk ışığı ![]() Budünde hayata gözlerimi sensiz açmanın Hüznüyle başladım güne, ve kalbimi bıraktım ellerine ![]() Günaydın içimdeki heves Günaydın yanan ateş, Ciğerimdeki son nefes ![]() Günaydın! ![]() Sabahın ilk ışıklarında sen varsan Doğan güneşin yerine eğer O halde sabahları seviyorum ben ve sensiz sensiz yarında çırılçıplak yalnızlığım Yanımda uyanmanın hayaliyle sana geliyorum ![]() ![]() Tüm engelleri aşarak parçalanıp tartaklanarak herşeye rağmen Günaydın Aşkım günaydın Yaşamaya geliyorum Sabahına uyanıyorum ![]() Günaydın ![]() Günaydın kalbimde ki tek eş Ciğerimde ki son nefes ![]() Yaşamaya geliyorum ![]() Sabahına uyanıyorum günaydın ![]() Vazgeçemediğim hiç bitmeyen Hiç bitmeyen sevdam Günaydın Sezgin Milik sunum/kanka |
|
|
|