|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
birini, çok…, istemiyorum, kimseyi, sevdim |
![]() |
Neden mi istemiyorum kimseyi ? Birini sevdim ben , çok… |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neden mi istemiyorum kimseyi ? Birini sevdim ben , çok…Neden mi istemiyorum kimseyi ? ![]() Birini sevdim ben , çok… Hayaller kurdum onunla , gelecek olan günleri… Aynı okulu okuyacağım , aynı evi paylaşacağım ve onun olacağım ‘caktım… Hep sevecekti beni ve bende onu… Biz’e ayrılık hiç uğramayacaktı… İşe gittiğinde bile beni özleyecek beş dakika bensiz duramayacaktı ![]() Hayatım (ızın) her anında büyüyecekti sevgimiz… Ölüm bile ikimizin olacaktı ![]() Dünya iki kişilik olmasada onun içinde benim içinde iki tek kişi yaşayacaktı… Birinci ve ikinci tekil şahıslar unutulmuştu bizde… Yapamazdık biz birbirimizsiz , olmazdı , olamazdı ![]() Ama oldu ![]() Günler geçtikçe , belki daha çok sevdik birbirimizi söylediğimiz gibi ve sevgi zirvede yaşadı bir süre… Sonra başladı bir düşme… İnişler çıkışlar gittikçe arttı ![]() Kıskançlığımız hayatın iki kişilik olduğu hevesimiz , hayatın bizden ibaret olduğu düşüncemiz kayba uğrattı bizi… Günden güne yok oldu , yok olduk… Başlarda ben onu kaybettim , sonra o beni… Yada önce o beni sonra ben onu ![]() Yanyanayken konuşamaz , birbirimizden bekler olduk ![]() ![]() Biz kalktı ortadan ve aldı şahıslar yerini… Her sabah aklında uyandığımın nadir gelir oldum aklına , her akş*** sevgi sözcükleriyle uyutulan yüreğim aşka uyutulur oldu… Yapmacık hareketler çoğaldı içten içe… ‘Seni seviyorum ‘ demek için bile düşünür olduk… Kurduğumuz hayallerin gerçek olmayacağı gerçeği bir tokat gibi çarptı yüzlerimize… Belki istemedik ayrılığı , tüm bunlara rağmen denedik eskisi gibi olmayı… Azalan ve tükenmeye yol alan sevgimizi çoğaltmaya çalıştık ![]() Öpüşmelerdeki heyecanı , sarılmalardaki titremeyi aradık ![]() Ama olmadı ![]() Her geçen gün çirkinleştik birbirimizin gözünde , beğenmez olduk , eksik görür olduk… Ve beklenen son geldi , bitişimizi izledik ![]() ![]() ![]() İkimizde biliyorduk bir şeylerin tükendiğini… Ve bitmesi gerektiğini… Bitti ![]() ![]() Şimdi kimseyi istemiyorum hayatımda , korktuğumdan değil yada sevemeyeceğimden… Ben onda kalsın istiyorum ‘aşk’… Onunla hatırlamak istiyorum kurduğum onca hayali ![]() ![]() Olmasada ve olmayacak olsada , hatta olmasını bende istemesemde ‘özel’ kalsın istediğimden… Dudaklarım onda , ellerim ellerinde ve bedenimin sıcaklığı onun bıraktığı gibi kalsın ![]() Hayat onda kalmasın ama ‘yaşanmışlık’ onda kalsın istediğimden… Yeni birileri mi ? Tercihim yalnızlık değil elbet , ama ‘yeniden’ demeye yok istek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|