![]() |
Yaşamak Sancısını Sana Sarılınca Unutuyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşamak Sancısını Sana Sarılınca Unutuyorum![]() ![]() ![]() Göz kapakların bana ait cesetler gibi ![]() Aç, o güzelim gözlerini bana baktıkça tekrar tekrar dirilt beni ![]() Saçlarını okşuyorum ![]() Parmaklarımda oynaşan yıldızlarını sayıyorum ![]() Yüzünü ezberime alır gibi belleğime kazıyorum ![]() Kıskançlıktan olsa gerek bensiz geçen her 'sizlerin' izlerini teker teker siliyorum ![]() Ve yeniden yüzünde sadece 'biz' ![]() ![]() ![]() Senin sesinde uyudukca, güz güzelliğim dönüşüyor bahara ![]() Bir tutam gül-cük alıyorsun yüreğimden ![]() Kulağıma aşk üfler gibi şiirler okuyorsun ![]() Suskun çığlıkların fısıltıya karışıyor 'senin ne ulaşılmaz ne yüce olduğunu' anlatıyor birer birer bana ![]() Seni koklamaya doyamıyorum ![]() Seni kokladıkca bir aç çocuk doyuyor içimde ![]() Seni tekrar tekrar koklamak istiyorum, istiyorum ki milyonlarca aç çocuk doysun içimde ![]() ![]() Yaşamak sancısını sana sarılınca unutuyorum ![]() Kanatların sarıyor, kök salmış yalnızlığımın üşüten acı yaralarını ![]() Sarıldıkca sarılasım geliyor sana ![]() Yüreğin susmasın ![]() Şiirin susunca, beni aşka çağıran melekler susuyor ![]() Sen susuyorsun kuş sesleri susuyor ![]() Sen susuyorsun çocuk gülüşleri susuyor ![]() Sen susuyorsun şarkılar susuyor ![]() Sen susuyorsun dünya da yaşam susuyor ![]() ![]() Ölüm bile 'beyaz' teninde ![]() Ölmek için dörtnalla sana koşuyorum ![]() Seninle ölüyoruz her kavuşmada ![]() Ölüm bile güzelleşiyor gözümde, senin elini her tutuşumda ![]() |
![]() |
![]() |
|