![]() |
Yüreğinden seni seviyorum deyişini özledi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğinden seni seviyorum deyişini özlediYüreğinden seni seviyorum deyişini özledim, ![]() ![]() Yüreğinden seni seviyorum deyişini özledim Ben seni çok özledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tellerini özledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni çok özledim ![]() ![]() Gözlerine ne demeli bilmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni çok özledim ![]() ![]() Varlığındaki coşkuyu ile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olmadık benzetmelerini ![]() ![]() ![]() Mesela ile başlayan ![]() ![]() Hecelerinin kelime olmaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni çok özledim Yorgun bir akşamda Belki bir cumartesi gününde Yürürken yeşilliklerin içinde Seni solumayı seninle yürümeyi özledim ![]() Ben seni çok özledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana dökülüşünü özledim ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmur yağarken üzerime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umut etmeyi özledim? ![]() Ben seni çok özledim ![]() ![]() Orada sıkışacak bir yer bulmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni çok özledim Kahırlanıp içimi dökmeyi Küsüp küsüp barışmamızı özledim ![]() Seni kıskandığım günleri Hayallerimin sultanını özledim ![]() Ben seni çok özledim ![]() ![]() ![]() Konuştukça içimi rahatlatan ![]() ![]() Yanımdayken bütün dertlerimi unutturan Gözlerini Özledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin sevgini özledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni çok özledim Şiirimi okuyan gözlerini özledim Beni sana getiren yollarını özledim Sorun değil mesafe dillerini özledim Kışın sonu bahardır mis kokunu özledim ![]() Ben seni çok özledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|