|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biraz, bugün, gerginim, katlanabilirmisin |
![]() |
Bana Katlanabilirmisin, Bugün biraz gerginim yine |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Katlanabilirmisin, Bugün biraz gerginim yineBana katlanırsın ![]() Bugün biraz gerginim yine, sesim değişik gelebilir biraz, Ama sen anlarsın, Bana katlanırsın Tuhaf laflar edebilirim, Seni belki üzebilirim, Ama sen susarsın, Çünkü beni tanırsın ![]() ![]() ![]() Karıştım yine, karmakarışığım ![]() ![]() ![]() Korkmamalıyım sevdandan yana, korkup kaçmamalı ![]() ![]() ![]() Yoruldum koşmaktan önümü görmeden, nereye varacağımı bilmeden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neydi mutluluk? Küçük belkiler mi? Gelip geçici hevesler mi? Sen miydin yoksa? Ben peşinde dolaşıp ararken nerede olduğunu, elimi uzatsam tutabileceğim kadar yakınmış oysa ![]() ![]() ![]() "Öyle çabuk kızma" derdin hep, "Bu kadar da kolay alınma" o zaman beni sar, Hadi sarıl bana ![]() ![]() ![]() Değişmez huylar bilirsin, Bir kere de sen dene alışmayı, Ben göğsüne yatarken, Öyle derin nefes alma ![]() ![]() ![]() Tut ellerimden, çek çıkart içimden unuttuğum her ne varsa ![]() ![]() ![]() Sevdaya kapkara bakan yüreğime ışık oldun, güneş oldun karanlık gecelerime ![]() ![]() ![]() Öylesine işliyorsun ki içime her hücrem sana, her zerren bana ait oluyor gitgide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimce yalnızlığa ait hissedip kendimi, sımsıkı sarılmışken ona, sarılmak istediğim senmişsin aslında Bu ara ihtiyacım var sana, Ellerimi sakın bırakma ![]() ![]() ![]() Bana huzur veren tek yer, Senin yanın unutma ![]() ![]() ![]() Gün varıncaya kadar sabaha, Sakın hiç bir yere kalkma, Fazla birşey istemem, Sadece dur burda ![]() ![]() ![]() Giydirmek istemiyorum kelimelere zarif giysiler ![]() ![]() ![]() Onlar kalmalılar öylece, dilimden döküldükleri gibi ![]() ![]() ![]() Gözlerime bakarken kalsa diyorum bakışların gözlerimde, hiç silinmese ![]() ![]() ![]() Hiç konuşmasak, ben anlasam, sen bilsen ![]() ![]() ![]() Korkmama izin verme, kaçıp gitmeme, kendime dönmeme ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|