Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
affleck, biyografisi, hayatı, kimdir

Ben Affleck Kimdir?,Ben Affleck Hayatı,Ben Affleck Biyografisi

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Affleck Kimdir?,Ben Affleck Hayatı,Ben Affleck Biyografisi

Benjamin Géza Affleck (d 15 Ağustos 1972) ABD'li oyuncu, yönetmen ve Oscar ödülü sahibi senarist 1998 yılında Good Will Hunting filmi ile Matt Damon ile birlikte En İyi Özgün Senaryo Akademi Ödülü'nü ve En İyi Senaryo Akademi Ödülü'nü kazanmıştır 2006 yapımı Hollywoodland filmi ile Venedik Film Festivali'nde En İyi Aktör ödülünü (Volpi Cup) almış ve Altın Küre'ye En İyi Yardımcı Aktör dalında aday gösterilmiştir 2007 yılı yapımı Gone Baby Gone filminin yönetmenidir
2005'den bu yana Jennifer Garner ile evlidir Çiftin Violet Anne Affleck ve Seraphina Rose Elizabeth Affleck adında iki kızı vardır

Kaynak:Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com