Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, feliciano, hayatı, jose, kimdir

Jose Feliciano - Jose Feliciano Kimdir? Hayatı - Jose Feliciano Biyografisi

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

10 Eylül 1945 yılında Puerto Rico'da dünyaya gelmiştir Doğustan kör olan Jose Feliciano ailesinin 11 çocuğundan biridir 5 yaşına geldiğinde ailesiyle New York'a yerleşir ve orada akordeon çalmaya başlar 8 yaşında The Puerto Rican tiyatrosunda gitar çalmaya başlar, 17 yaşında ise babasına yardım etmek amacıyla okulu bırakır Daha sonra kendine özgü gitar ve vokal tekniğini geliştirir 23 yaşında çıkarmış olduğu "feliciano" adlı albüm grammy ödülü kazanır Bundan sonra sayısız ödül kazanır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com