Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
oluyor, türk, yattara

Yattara Türk Oluyor !

Eski 04-10-2007   #1
[KAPLAN]
icon111

Yattara Türk Oluyor !

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, kendisi ve trabzonspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu
10042007

Yattara, Trabzon'da yerel bir TV kanalında, bordo-mavili taraftarların sorularını yanıtladı Bu sezon talihsiz bir dönem yaşadığını belirten Yattara, ''Sakatlıktan yeni çıktım Form tutmam için biraz zamana ihtiyacım vardı 1-2 hafta içinde eski Yattara, sahada olacak Taraftarın benden beklentisi var Bu beklentilere en kısa süre içinde cevap vereceğim Ben sahada konuşacağım'' dedi

Yattara, Trabzonspor ile 2 yıl daha sözleşmesinin olduğunu kaydederek, ''Sözleşmem bittiğinde önce Trabzonspor ile konuşacağım Daha sonra ne olur bilemem Fenerbahçe'ye gideceğim yönünde çıkan haberler doğru değil Böyle bir açıklamam olmadı'' diye konuştu

Bordo-mavili takımda gelecek sezon 5 yılını geçireceğini ifade eden Yattara, ''Gelecek yıl Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak için başvuruda bulunacağım Belçika'da futbol oynadım, ancak Belçika vatandaşı olmadım Sadece Gine vatandaşıyım'' dedi Yattara, Türk vatandaşı olması halinde isminin ne olacağı yönündeki bir soruya da, ''İbrahim Üçüncü olacak Benim takımda kardeşim var O da Hasan Üçüncü'' diye esprili bir yanıt verdi

-DOĞAN, BAĞLANTI YAPTI-

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan da yayına telefonla bağlantı yaparak, ''Yattara, çok önemli sakatlıktan çıktı Sakatlıktan çıkan oyuncunun kısa sürede form tutması fizik kurallarına aykırı Trabzonspor'a ilk geldiğim dönemde Yattara, milyon dolarlık oyuncu olacak dedik, onu çoktan aştı Yeni bir hedef belirlemiş Dünya yıldızı denilen oyuncular Yattara'dan çok yetenekli değil Yattara, bir dünya yıldızı olacak'' dedi

Yattara'nın sakatlıktan çıktıktan sonra ablasının ölüm haberini aldığını dile getiren Doğan, şöyle konuştu: ''15 gün Gine'de kaldı Kondisyonsuz bir biçimde geri geldi Devre arasında 12 günlük Antalya'da hazırlık dönemi vardı 2-3 gün gribal enfeksiyon geçirdi ve verimli bir çalışma dönemi geçiremedi Yattara'nın yerinde olan başka bir oyuncu onun yaptığının yarısını yapamaz Yeteneklerinden dolayı bu açığını kapatıyor Fizik gücü çok önemli Dünyanın hiçbir yerinde sakatlıktan çıkmış oyuncu hemen hazır hale gelemez Maç kondisyonunu kazanması çok kolay değil Seyircilerimizin bir bölümü Yattarı'yı çok sevdiği için ondan çok şey istiyorlar Ağır sakatlıktan çıkmasına rağmen Allah'tan kilo almıyor, yağ oranı yükselmiyor Onun için kısa süre içinde Yattara'yı herkes görecek''

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-11-2007   #2
tatia27

Çok sevindim evlenecegim adam tc vatandaşı olmalı zaten birinci şart tamam sagol kaplan

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-11-2007   #3
[KAPLAN]

Alıntı:
tatia27 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Çok sevindim evlenecegim adam tc vatandaşı olmalı zaten birinci şart tamam sagol kaplan
İkinci şartı merak ettim :)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-11-2007   #4
Cihan

Bari Yattara'yı da milli takıma almasalar
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com