|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biyografisi, hayatı, işıl, kimdir, özgentürk |
![]() |
Işıl Özgentürk Kimdir?,Işıl Özgentürk Hayatı,Işıl Özgentürk Biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Işıl Özgentürk Kimdir?,Işıl Özgentürk Hayatı,Işıl Özgentürk BiyografisiIşıl Özgentürk (1948 - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1948 yılında Gaziantep'de doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra çocuk edebiyatı alanında çeşitli ürünler verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pek çok radyoda çeşitli sohbet ve eğitim programları yapmakta olan Özgentürk Cumhuriyet Gazetesi'nde de sürekli olarak köşe yazıları yazmaktadır ![]() ![]() Eserleri: Filmleri - Senaryo (7 Film) Yuvadan Bir Kuş Uçtu 2003 Balalayka 2000 Seni Seviyorum Rosa 1992 Su Da Yanar 1987 Bekçi 1986 Yılanı Öldürseler 1981 At 1981 Filmleri Yönetmen (2 Film) : SENİ SEVİYORUM ROSA (Uzun metraj) İSTANBUL ANNENDİR ÇOCUĞUM (Belgesel ) Ödülleri 11 ![]() Jüri Özel Ödülü Seni Seviyorum Rosa Çocuk edebiyatı : KUŞ NE YANA ÖTER ? HAYAT OKULU MAVİ KARACA DÜNYA' YA MASALLAR Hikaye ve röportajları : YOKUŞU TIRMANIR HAYAT HANÇER DERDİM YETER SAKİN OL ALEVİN VE ACININ İÇİNDEN GENİŞ, MAVİ BİR GÖK BÜYÜLÜ BİR YOLDA AL GÖZÜM SEYREYLE ÇOCUKLUK ŞARKILARI HİÇ BİRİMİZ MASUM DEĞİLİZ Kitap: 'Sessizlik ve Sırdır Ötesi' |
![]() |
![]() |
|