|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biyografisi, çevik, hakkında, kimdir, özgür |
![]() |
Özgür Çevik - Özgür Çevik Kimdir? - Özgür Çevik biyografisi - Özgür Çevik Hakkında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgür Çevik - Özgür Çevik Kimdir? - Özgür Çevik biyografisi - Özgür Çevik HakkındaAdı Soyadı Doğum Tarihi Doğum Yeri Eğitim : Özgür ÇEVİK : 27-01-1981 : Ankara : İstanbul ÜniFelsefe Bölümü İlkez 28Şubat 2004 de Akademi Türkiye yarışmasındaki başarısı ile tanıdık onuDaha sonra dizi oyuncusu olarak Yabancı Damat ‘da Niko karakterini canlandırdı dizinin bitmesi ile Avrupa Yakası ve Kavak Yellerinde konuk oyuncu olarak katıldıAynı Zamanda Romantika adlı müzikalde ise başrol oyuncusu olarak görev almıştır Yeni dönemde başlayan Gece Seslerinde ise Seyhan karakterini canlandırıyor Üniversite eğitimini ve Albüm çalışmalarını bitiren Özgür DÜŞ/ÜN/CE adlı albüm'üde piyasalarda Özgür’ün , en büyük hobisi ; Gitar çalmak ve İstiklal caddesinde yürümek Diğer Bilgiler Oynadığı Diziler Gece Sesleri Kavak Yelleri Yabancı Damat Gece Sesleri Avrupa Yakası Romantika (müzikal) Oynadığı Sinema Filmleri Küçük Kıyamet |
![]() |
![]() |
![]() |
Özgür Çevik - Özgür Çevik Kimdir? - Özgür Çevik biyografisi - Özgür Çevik Hakkında |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgür Çevik - Özgür Çevik Kimdir? - Özgür Çevik biyografisi - Özgür Çevik HakkındaÖzgür Çevik Özgür Çevik , 27 Mayıs 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi ![]() ![]() 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünü kazanarak tekrar döndüğü İstanbul'da, eğitimle birlikte müzik çalışmalarına da devam etti ![]() ![]() Çevik 2004 yılında Akademi Türkiye yarışması ile tanındı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diziler
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgür Çevik - Özgür Çevik Kimdir? - Özgür Çevik biyografisi - Özgür Çevik HakkındaÖzgür Çevik - Özgür Çevik Kimdir? - Özgür Çevik biyografisi - Özgür Çevik Hakkında Hayatta hep kedi gibi dört ayak üstüne düştüm ![]() “Akademi Türkiye”nin finalistlerindendi Özgür Çevik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarışmalardan çıkan en şanslı, hatta tek şanslı insansınız diyebilir miyiz? Şanslıyım gerçekten de ![]() ![]() “Müzisyenim” diye yola çıkıp, kendinizi dizi film setinde buldunuz ![]() “Yabancı Damat” gibi bir dizide rol alacağım aklıma bile gelmezdi! Şimdi onun üzerine başka bir dizi yapmakta zor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diziden sonra albüm hazırlıkları süreci nasıl geçti? Dizi biteli yaklaşık bir yıl oldu sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyunculuğa başladığınızda müziğin boynu bükük kalmıştı ![]() ![]() ![]() Müziksiz yaşayamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesela nasıl bir rol canlandırmak istersiniz? Belli bir kalıp yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep oyunculuktan konuştuk ![]() ![]() ![]() ![]() İkisini de bir arada götürebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seyirci oyunculuğunuzu az çok biliyor ![]() ![]() Korkmaz mıyım! Endişe içindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir bakıma unutulma korkusu muydu bu? Unutulma korkusu oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki bu duygusal yoğunluktan nasıl bir albüm çıktı ortaya? Albümün adı: “düş-ün-ce” Farklı bir şekilde yazılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Ailemizin temiz çocuğu Özgür” öfkesini rahatlıkla dışa vurabilir mi? Benim kolay kolay kabullenme durumum olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu albüm insanları şaşırtacak mı? Bence şaşırtacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şöhretim için gelenler oluyor Bu kadar işin arasında aşk da yaşandı mı hiç? Yok yaşamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni albüm çıkaran kimsenin hayatında sevgilisi olmuyor nedense ![]() ![]() ![]() Ben “Akademi Türkiye”deyken, daha kariyerimin başlangıcında aşk yaşadım ![]() ![]() ![]() ![]() Pınar Aydın’la küs müsünüz? Hayır hiçbir küslüğümüz yok ![]() ![]() Eskiden Özgür’den hoşlanan biri, artık Özgür Çevik’ten hoşlanıyor ![]() İncitiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|