Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Bebek & Çocuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annenin, bebeğine, doğumda, mektubu, riski, taşıyan, ölme

Doğumda ölme riski taşıyan annenin bebeğine mektubu

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

senin için en iyisini düşündüm hep…

Ve karar verdimEvet sana sahip olabilirdimBelki de 1 kere olsun anne demeni duyabilirdim…

Şuan yanımda değilsin sana dokunamıyorum ama içimdesincanımın canında seni hissediyorum

Annecim;
Anne demeni çok istiyorumHep hayalini kuruyorumElim hep üzerinde…korkuyorumsana bir şey olacak diye…Gözümden sakındığımannecim…

İnsan anne olmadan anlamıyormuş be annecim
Küçücük elleringülüşün ve anne deyişin hep hayalimde…Seni hep rüyalarımda görüyorum annem

Babanda seni bekliyorOda en az ben kadar bağlı sana
Bunları biliyorsun sen aslında…Her gün işten gelince beni sormadan ‘’Küçüğüm bugün nasıl’’ diyor
Bazen kıskanıyorum seni…Ama hiçbir şey senden vazgeçmemi sağlayamaz
Bebeğimbiriciğimannecim…

Kuzum;
Babanın dediği gibi Küçüğüm…
Seni o kadar çok merak ediyoruz kiSana dokunmakHer geçen gün büyüyüşünü hissetmeko kadar heyecanlandırıyor ki beni…
????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu Biliyor musun annecim seni dünyaya getirmek benim belkide sonum olacakSakın üzülme ben her şeye rağmen sana sahip olmak istiyorum…Küçücük bir ihtimale bile razıyım…

Kim bilir beLkide…Senle çıkarım o hastaneden senben ve baban

Bazen ben uyuduktan sonra babanın ağladığını fark ediyorum…
Üzülme bebeğim o sana sahip olacağı için çok mutlu…

Ama…Beni kaybedeceğini düşünmek onu çok üzüyor…

Bebeğim…
Bunları yazıyorum ve teyzene bırakıyorum…Bunları kaldırabileceğin zaman bunları sana verecek

Bunları annem bana neden yazmış diye düşünecek olursan

Seni nasıl beklediğimisevdiğimi ve o zaman bile yanında olduğumu bil istedim…
Hayat belki de en çok ihtiyacın olan kişiyi ‘’anneni’’ yanından çok erken alacakAma sen…hayata inat adın kadar umutlu ol ve karanlığa inat hep ışık saç…’’Hilalim’’…’’annecim’’…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com