|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
6hafta, annedeki, bebek, bebekteki, değişiklikler, gelişimi, hafta |
![]() |
6.hafta bebek gelişimi bebekteki değişiklikler hafta hafta annedeki değişiklikler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 6.hafta bebek gelişimi bebekteki değişiklikler hafta hafta annedeki değişikliklerMerabalar ben 31martta adet gordum 5 nısanda kurudum ve gebe oldugumu hıssettım ve tahlıl yaptırdım 3mayısta 1haftalık oldugumu ogrendım ben tahmınımce 7hafta oldugumu dusunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6.hafta bebek gelişimi bebekteki değişiklikler hafta hafta annedeki değişiklikler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 6.hafta bebek gelişimi bebekteki değişiklikler hafta hafta annedeki değişiklikler6 ![]() Belki de hala daha gebe olduğunuzu size fark ettirecek şikayetleriniz yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık jinekolojik muayene ile rahim ve vajendeki değişmeler belirlenebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üstteki resimde tahmini 6-7 haftalık bir bebek resmi görmektesiniz ![]() Döllenmeden sonra 21-23 günlerde embryonun boyu 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dönem bebeğin organ gelişimi için kritik olduğundan alkol, sigara gibi bebeğe zararlı olabilecek maddelerden uzak durulmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Bebeğinizin gözleri, kalbi, karaciğeri belirmeye başlamış, Kalp çalışmaya başlar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|