![]() |
Erkekler Melektir İşte Kanıtı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler Melektir İşte KanıtıİSTE ERKEKLERIN BİRER MELEK OLDUĞUNUN KANITI ![]() ![]() ![]() Birgün ormancının biri dalları nehrin >>>>üzerine sarkan ağacın dallarını keserken >>>>baltasını suya düsürür ![]() >>>>"Aman tanrım" diye bağırdığında bir peri belirir >>>>ve >>>>"Ne diye bağrıyorsun?" der ![]() >>>>Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü >>>>ve yaşamını >>>>sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı >>>>olduğunu söyler ![]() >>>>tekrar belirir ![]() >>>>"Baltan bu muydu?" diye sorar ![]() ![]() >>>>Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş >>>>bir balta ile tekrar belirir >>>>ve yine sorar: "Baltan bu muydu?" >>>>Ormancı yine >>>>"hayır" diye cevaplar ![]() >>>>Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar >>>>belirir ve yine sorar: >>>>"Baltan bu muydu?" ormancı "evet" der ![]() >>>>Ormancının dürüstlüğü perinin çok >>>>hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir ![]() >>>>Ormancı mutlu bir şekilde evine döner ![]() >>>>Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte >>>>nehir boyunca yürürken karısı suya >>>>düser ![]() >>>>bağırır ![]() ![]() >>>>"ne diye bağırıyorsun?" ormancı "karım suya düştü der ![]() >>>>Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri >>>>döner ![]() ![]() >>>>"evet" der ![]() >>>>Peri sinirlenmiştir ![]() ![]() >>>>bu değil" der ![]() >>>>Ormancı "özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlama söz konusu ![]() >>>>eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones >>>>ile >>>>geri dönecektin,ona da hayır deseydim karımla dönecek ve >>>>her üçünü de bana verecektin ![]() >>>>sorumluluğünu taşıyabilecek durumda >>>>değilim ![]() ![]() >>>> >>>>Bu hikayeden alinacak ders : >>>> >>>>Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni >>>>vardir ve bu başkalarının yararı içindir ![]() >>>>" Kendileri için birşey istiyorsalar ekmek çarpsındır!!" |
![]() |
![]() |
|