![]() |
En çok karşılaştığımız yalanların tiyosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En çok karşılaştığımız yalanların tiyosu• Kalsaydiniz biseyler yerdik ![]() ![]() ![]() • Vallaha sarıda geçtim memur bey ![]() ![]() ![]() • Kazanmak önemli diil mühim olan yarışmaya katilmakti ![]() ![]() ![]() • Su an 65 milyon bizi izliyor ![]() ![]() ![]() • Bu son sigaram ![]() ![]() ![]() • Bütün kadinlar güzeldir ![]() ![]() ![]() • Iki saat kapida bekledim, açan olmadi ![]() ![]() ![]() • Seni düsünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi ![]() ![]() ![]() • Sen bi de beni gençligimde görecektin ![]() ![]() ![]() • Ağlamiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Seni leylekler getirdi yavrum ![]() ![]() ![]() • Aksama erken gelicem ![]() ![]() ![]() • Bu aldigim en güzel hediye ![]() ![]() ![]() • Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için ![]() ![]() ![]() • Agzima sigara sürmedim ![]() ![]() ![]() • Ben almiyim rejimdeyim ![]() ![]() ![]() • Kadinlar en çok kel erkeklerden hoslanir ![]() ![]() ![]() • İsim bitsin ben seni ararim ![]() ![]() ![]() • Bir kez olsun yüzüm gülmedi ![]() ![]() ![]() • Hayatimda hiç ilaç almadim ![]() ![]() ![]() • O elinizdeki tek kaldi, baska yok ![]() ![]() ![]() • Bi'tanem ![]() ![]() ![]() • Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() • Ben de tam seni arayacaktim ![]() ![]() ![]() • Bi sey olmaz ![]() ![]() ![]() • Ben eski yüzücülerdenim ![]() ![]() ![]() • Bizi davet ettiler ama gitmedik ![]() ![]() ![]() • Valla bu size çok yakisti ![]() ![]() ![]() • Senin annen bir melekti yavrum ![]() ![]() ![]() • Bana yan bakan daha anasinin karnindan dogmadi ![]() ![]() ![]() • Büyük ikramiyeyi kazanmak istemiyorum önemli olan alin teri ![]() ![]() ![]() • Üzülme sevgilim evlenince anneni yanimiza aliriz ![]() ![]() ![]() • Evi bosaltin! Almanya'dan oglum geliyor ![]() ![]() ![]() • Iki gözüm önüme aksin ki ![]() ![]() ![]() • Kilolarimla barisigim ben böyle mutluyum! • Formu doldurun biz sizi arariz • Bu sene üniversite sorulari çok basitti, keske sinava girseydim ![]() ![]() ![]() • Gerçek aski sende buldum ![]() ![]() ![]() • 2 saat bekledim ![]() ![]() ![]() • Üsüyosan ceketimi alabilirsiniz ![]() ![]() ![]() • Seni anliyorum ![]() • Hatirasi var, bunu sana veremem ![]() ![]() ![]() • Arkasindan degil, burda olsa yüzüne de söylerim ![]() • Her bedene uyar bu ![]() ![]() ![]() • Gol atmayi sevmiyorum ![]() ![]() • Senin eline kimse su dökemez ![]() ![]() • Ögretmenin vurdugu yerde gül biter ![]() • Söyle bir arabam olsun milyarlarca borcum olsun ![]() ![]() ![]() • Benim için önemli olan ruh güzelligi ![]() • Hediye olmasa inan verirdim ![]() • Bi arkadasa bakip çikicam, istersen kimlik birakayim ![]() ![]() ![]() • Mektup gelmedi mi? Ama ben kendi elimle postaya attim ![]() ![]() ![]() • Belki biraz sykar ama hiç merak etmeyin kullandikça açilir ![]() ![]() ![]() • Kitaplarima bir daha bakayim ama kitabi sana verdigimden eminim ![]() ![]() ![]() • Onun için biseyler yapmayi çok isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Elimden bisey gelmez ![]() ![]() ![]() • Sensizlik canima tak etti ![]() ![]() ![]() • Ben hiç yalan söylemem ![]() • Aksam elektrikler kesildi, dersimi yapamadim ![]() ![]() ![]() • Bunun garantisi biziz abi ![]() ![]() ![]() • Telefon sehirlerarasina kapali • Ben zaten böyle olacagini biliyordum ![]() ![]() ![]() • Bi kereden bisey olmaz ![]() • Biz sadece arkadasiz ![]() • Kuran çarpsin bu son sigaram ![]() • Son biletler bunlar ![]() • Hiç acitmayacak ![]() • Daha önce hiç kimseyi böylesine sevmemistim ![]() • Sizin mutlulugunuz bizim mutlulugumuz ![]() ![]() ![]() • Sayisaldan para çiksa, önce kimsesiz çocuklara sonra da yaslilara bagislarim ![]() ![]() ![]() • Adem Bey su an toplantida ![]() ![]() ![]() • Sizden iyi olmasin bi arkadasim vardi ![]() ![]() ![]() • Kuru ekmek bana yeter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Dis transferleri 15 gün içinde bitiricez ![]() ![]() ![]() • Aradim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Dünyanin en mutlu çifti olucaz ![]() ![]() ![]() • Devletimiz güçlüdür ![]() ![]() ![]() • Failleri en kisa zamanda yakalanacak ![]() ![]() ![]() • Enflasyon düsecek ![]() ![]() ![]() • Memuru enflasyona ezdirmeyecegiz ![]() ![]() ![]() • Bu konuda elimizden geleni yapiyoruz ![]() ![]() ![]() • Benim isçim, benim köylüm, benim memurum |
![]() |
![]() |
|