![]() |
Ben Ölüyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben ÖlüyorumBir hastane odasındayım ![]() ![]() Varlığımın son gücünü sarf ederek yaşama bir adım daha yaklaşma gayretindeyim ![]() ![]() Olası ihtimaller aklımda geçmiyor değil ![]() ![]() Gözlerim kapalı ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünebiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayata dair olanlar ![]() ![]() Ama sanki iki dünya arasında sıkışmışım ![]() ![]() Her iki tarafı da kabullenemeyen insan hali ![]() ![]() Sesler duyuyorum; ama karşılık veremiyorum ![]() ![]() Bir an bir karmaşa oluyor başımda ![]() ![]() Öldü diyorlar benim için ![]() ![]() Kalp atışlarını alamıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duymuyor musun doktor yaşıyorum ben ![]() ![]() Sonra anlıyorum ki benim çabam boşa ![]() ![]() Üzerimi örtüyorlar ![]() ![]() Hayır diyorum yeni bir başlangıç doktor duy beni! Ölmedim yaşıyorum ![]() ![]() Bir an bir sessizlik oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yapıyorlar bana bunlar diyorum ya da ne yapacaklar! Boğulduğumu hissediyorum ![]() ![]() Hafif bir üşeme başlıyor ![]() ![]() Şunları duyuyorum bir an: ‘Ansızın gelir ölüm, damarlarından kanın çekilir, gözkapaklarını kıpırdatamazsın ![]() ![]() Tenin üşemeye başlar ![]() ![]() Sanki biri pencereyi açık bırakmış seni hasta etme çabasında ![]() ![]() Ve ansızın gelir ölüm ![]() ![]() Yitik bir aşkını son kez anımsarsın ![]() ![]() Beynindeki düşüncelerin seyrekleşir ![]() ![]() Yolcusundur ![]() ![]() ![]() ![]() Doğarken nasıl eline verildiyse ![]() ![]() Giderken de geri gelmeyeceğini fısıldarlar kulağına ![]() ![]() Son bir kez sevdiklerine anlamlar yüklemek istersin ![]() ![]() Haykırmak, konuşmak,hırçınlaşmak ![]() ![]() Konuşma yetinde elinden alınmıştır maalesef ![]() ![]() Anlamlar yükleyemezsin sevdiklerine dair ![]() ![]() Hazırlanırsın ölümün soğuk yüzüne ![]() ![]() Ölüm sessizliği her şeyden acıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dışarı çıkmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bacaklarının ağrıdığını hissetmek sonuna kadar ![]() ![]() Ölüm kokusundan uzakta arzulamak hayatı ![]() ![]() Bir yudum şarapta aşkın büyüsüne kapılmak ![]() ![]() Benliğinde özgür olmak ![]() ![]() Ama bu insanlar ne yapıyorlar bana dersin ![]() ![]() Yaşıyorum doktor ![]() ![]() ![]() ![]() … Vakit çok geçmeden ayak sesleri ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra birinin sesini duyuyorum ![]() ![]() Sevdiğim, hayatımın anlamı olan bir insan var başımda ![]() ![]() Çok üzgün ![]() ![]() ![]() ![]() Yapacağımız çok şey, paylaşacağımız bir hayat ![]() ![]() Ne oldu böle sana ![]() ![]() İnan ki bende bilmiyorum, soruyorum kendime ama cevap alamıyorum diyorum ![]() ![]() İyi değilim ![]() ![]() ‘Yaşamadığımı söylüyorlar ![]() ![]() Sana sarılmak istiyorum deliler gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haykırıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir of çekesim var senle İstanbul’a karşı ![]() ![]() Çaylarımızı yudumlarken Hisar’da ![]() ![]() Beni unutma sakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boşa konuşuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bile beni duyamıyorsan ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum evet ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmazsın dimi beni ![]() ![]() ![]() ![]() İçin kan ağlıyor hissediyorum bunu ![]() ![]() Hep hissetmiştim nefesindeki seni ![]() ![]() Yaşamaya değer bulmuştum ![]() ![]() Ağlayamıyorum ben ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sebepsiz gidişe dur diyen yok ![]() ![]() Git artık hadi ![]() ![]() ![]() ![]() Ben kendimde ölüyorum sen yokken de ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ölüyorum ![]() Ben ölüyorum ![]() ![]() Ben ölüyorum… Yağmur Kİnes |
![]() |
![]() |
|