Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekliyorum14, evlilik, yasal, yaşında, yorumlarınız

Yorumlarınız bekliyorum-14 yaşında yasal evlilik

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yorumlarınız bekliyorum-14 yaşında yasal evlilik

Adalet Bakanlığı'nda önceki gün bir toplantı yapıldı Toplantıda çok tartışılacak öneriler geldi Ancak, duyanın kanını donduran asıl çarpıcı öneri, kız çocuklarımızla ilgili Öneri şöyle: Evlenme yaşı 14'e çekilsin Reşit olmayana tecavüzde şikayet koşulu olan 15 yaş sınırı 14'e indirilsin Öneri yasalaşırsa, 14 yaşındaki kızlar evlendirilebilecek, 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüzde işlenen suç "şikayete bağlı" hale gelecek Bu önerinin gerekçesi de çok ilginç: Türkiye'de cinsel ilişki yaşı 14'e düştü Bitti mi? Bitmedi Biri 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edip, "Evleneceğim" derse suçu silinecek! Bu duruma ise şu anda en yakın örnek, küçük kıza cinsel istismardan yargılanan ve halen cezaevinde bulunan yazar Hüseyin Üzmez

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com