Sen Hiç... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Hiç...![]() Heyecandan titremek nedir bilir misin? Dizlerinin bağı çözülürcesine ![]() ![]() Milyonlarca volt elektriğe dokunmuşcasına ölür gibi![]() Sen hiç sana dokundun mu?![]() Aydınların içine düşmek nedir bilir misin? Hayatın bütün renklerini birarada görebildin mi? Bir ışığın içinde boğulurcasına ![]() ![]() Parlak, ışık dolu ama körolurcasına![]() ![]() Sen hiç seni gördün mü?![]() ![]() Melodilerin en güzelini dinledin mi hiç? Sesler kulaklarında yankılanırcasına ![]() ![]() Sesin yüksekliğinden hiçbir şey sağlam kalmamacasına![]() Okyanusun en koyu sessizliğinde, en yoğun dalga sesleri arasında![]() ![]() Sen hiç seni duydun mu?![]() Sellerin içinde kaldın mı hiç? Boğulurcasına ![]() ![]() Tıkanırcasına![]() ![]() Nefessizliği iliklerine kadar hissederek![]() ![]() Sen hiç sana ağladın mı?![]() Herşeyini kaybettiğini düşündüğün oldu mu hiç? Çırılçıplak kalırcasına ![]() ![]() Tükenircesine![]() ![]() Dünyada yapayalnız kalmacasına![]() ![]() Yaşam hakkını tüketircesine![]() ![]() Sen hiç seni paylaştın mı?![]() Dünyanın zirvesine ulaştığını hissettin mi hiç? Herkesten ve herşeyden yukarıda olurcasına ![]() ![]() Bulutlara bile tepeden bakarcasına![]() ![]() Kimsenin ama hiç kimseninin buna ulaşamayacağını ve ulaşmaya da hakkı olmadığını düşünürcesine![]() ![]() Sen hiç seni yaşadın mı?![]() Zaferlerin en büyüğünü hissettiğin oldu mu hiç? Kulaklarında hayranlık dolu seslerle kıskançlık çığlıkları arasında finale koşarcasına ![]() ![]() Bütün engellere rağmen![]() ![]() Nefes nefese![]() ![]() Kimsenin tahammül edemeyeceği bir hızla![]() ![]() Sen hiç senin tarafından sevildin mi?![]() ![]() Kutup soğuğundayken terledin mi hiç? Hiçbir güneşin veremeyeceği sıcaklığı iliklerine kadar hissederek ![]() ![]() Kor ateşlerin içine düşercesine![]() ![]() Sen hiç sana sarıldın mı?![]() Saatlerin durduğunu, zamanın donduğunu düşündün mü hiç? Endişeden ölürcesine ![]() ![]() Saatin tiktaklarını hızlandırmak istercesine![]() ![]() Zembereğinden fırlamak için kıvranan yaycasına![]() ![]() Sen hiç seni bekledin mi?![]() Çaresizliğin en yoğununu yaşadın mı hiç? Mümkün olsa canını verebilmecesine ![]() ![]() Ama elden bir şey gelmemesinin verdiği acıdan çıldırmacasına![]() ![]() Sen hiç sana üzüldün mü?![]() Haklıyken bile içindekileri anlatamayıp hak verdiğin oldu mu hiç? Haykırmak isterken içindekileri, çığlık çığlığa susarcasına ![]() ![]() Sen hiç sana kırıldın mı?![]() Kelimelerin yetersiz geldiği oldu mu hiç? Kafandan bir sürü şey geçerken, bomboş kağıda bakarcasına ![]() ![]() Elin kalemi tutmaz olurcasına![]() ![]() Sen hiç sana yazdın mı?![]() Öldün mü sen hiç yaşarcasına? Yükseklerden düşerken bir an zirvede bulurcasına ![]() ![]() Issız bir adaya düşmek üzereyken, kıtaların en büyüğüne ulaşırcasına![]() ![]() Sen hiç seni sevdin mi?![]() Yine kelimeler yetersiz, yine zaman akmıyor ![]() ![]() Ve ben bakakalıyorum boş kağıtlara![]() ![]() İçim bir roman yazacak kadar doluyken, dökülmüyor bunlar yine kalemin ucundan![]() ![]() Ve ben yine anlatamıyorum seni umutsuzcasına![]() ![]() Ve![]() Sana en çok ihtiyacım varken; sen hiç sensiz kaldın mı?![]() ![]() |
|
|
|