![]() |
`Üşüyoruz Başkan` |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() `Üşüyoruz Başkan`![]() Bir adam vardı ![]() ![]() ![]() Adam gibi adamdı ![]() Yüzü hep gülerdi sözü hep tatlıydı onun ![]() ![]() ![]() ![]() gönüller hep ondaydıHani gülümseyerek demişti ya bir konuşmasında ; "Herkes beni sevdiğini söylüyor da sandıkta gösteremiyorlar yalnızca" Gülümsemişti yine ![]() ![]() ![]() Ahh başkan ![]() ![]() Ahh ![]() ![]() Kalsaydın da tüm oylar sana feda olsaydı başkan ![]() ![]() ![]() Kalsaydın da tüm oylar feda olsaydı ![]() ![]() ![]() Bir adam vardı ![]() ![]() ![]() Adam gibi adamdı ![]() Yıllar önce yazdığı şiirde sanki bugününü anlatıyordu ; "Ey sonsuzluğun sahibi sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk üşüyorum ![]() ![]() Üşüdün başkan bizi de üşüttün ![]() ![]() ![]() Donduk ![]() // Canımızdan parçalar kopardılar başkan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mekanın(ız) cennet olsun başkan ![]() Üşüyoruz başkan Üşüyoruz ![]() ![]() ![]() Çok Üşüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|