![]() |
Yaşanmışlıklarım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() YaşanmışlıklarımBiz sevmedik mi be arkadaş candan bilerek, Söylemedik mi hislerimizi karşısına geçerek, Sonsuza kadar denilip sonları görerek, Yaşamadık mı çaresizlikleri çare eyleyerek ![]() Suçlu ben değilim adım gibi eminim, Ama bir gün geleceğini bilsem beklerim, Sadece şu içler acısı halime hep gülerim, Ne yazık ki aşka mağlup olmuş biriyim ![]() Bildiğim bütün duaları etsem geri gelir misin? Masumiyet dolu günlerimizi geri verir misin? Seni sevdiğim için çok pişmanım bilesin, Yitirdik artık tüm güzellikleri göresin ![]() Hayat bu çıkarı varsa acımaz kimseye, Sakın kanma oyunlara inansan da ölesiye, Bence bir kulak ver içindeki gerçek sevgiye, Mutluluk budur erersen gerek yok övgüye ![]() Ben şanssızım derdim genelde önceleri, Hep benimi bulurdu kötü huylu birileri, Ya da bende miydi uğursuzlukların temeli, Uzun zamanlar oldu doğruları görmeyeli ![]() Şimdi soruyorum ara sıra kendime bu soruyu, Siler mi acaba zaman geçmişteki zorluğu, Dinlenmekle geçer mi o günlerin yorgunluğu, Beni yıkan ise içimdeki beklenti yoksunluğu ![]() MUSTAFA ÇOBAN kaynak:GÖNÜLLÜ MUHABİR GÖZÜYLE HABER |
![]() |
![]() |
|