Kadınlardan duyamıyacagınız sözler. |
04-08-2007 | #1 |
servet027
|
Kadınlardan duyamıyacagınız sözler.1 Peki aşkım, öyle olsun 2 Bugün anneler günü, annene gidelim 3 Kaç çocuğumuz olsun hayatım? 4 Sen maç izlerken ben ütü yaparım 5 Bugün Pazar, istediğin kadar çarşıda kalabilirsin 6 Yok hayatım istemem, herşeyim var çok şükür 7 Tanga giymemi ister misin? 8 Seni seviyorum aşkım 9 Annem seninle mutlaka evlenmem gerektiğini söylüyor 10 Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor 11 Spor giyinmene bayılıyorum 12 Sence popom çok mu küçük? 13 Ben ek kart istemiyorum Bir kart ikimize yeter 14 Çok eğlendiniz mi? 15 Bebeğimiz olursa adını sen koy aşkım 16 Baaaak, bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım 17 Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin 18 Sana bir bira açmamı ister misin? 19 Bu sene tatile gitmesek de olur 20 Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun 21 Evin küçüğü büyüğü olmaz şekerim Ev evdir 22 Arabayı birkaç yıl daha kullanalım, olmaz mı? 23 Bu akşam mantı mı yapayım, içli köfte mi, hünkar beğendi mi? 24 Sucuklu yumurta yapmana bayılıyorum 25 Bebeğin mamasını ben yaparım, sen git uyu 26 Annem ve babam bize geleceklermiş, haydi kaçalım 27 Abime söyleyeyim, seni şirketine finansman müdürü yapsın 28 10 Milyon fazla bana, 5 ver sen |
04-09-2007 | #2 |
tatia27
|
1 Peki aşkım, öyle olsun 3 Kaç çocuğumuz olsun hayatım? 4 Sen maç izlerken ben ütü yaparım 6 Yok hayatım istemem, herşeyim var çok şükür 8 Seni seviyorum aşkım 13 Ben ek kart istemiyorum Bir kart ikimize yeter 28 10 Milyon fazla bana, 5 ver sen 18 Sana bir bira açmamı ister misin? 17 Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin bunları sölerim :)))hemde bayanım tşklr