Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
اسدد, بدبخت, bedbaht, istid‘a

Bedbaht İstid‘a بدبخت اسدد

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bedbaht İstid‘a بدبخت اسدد

بدبخت اسددا

Bedbaht İstid‘a

Vatan Gazetesi’nin 12 Ağustos nüshasında intişar eden protesto mektubunu yazan S C Hanımefendi’ye

Hanımlarımızda inkişaf (meydana çıkma, ilerleme) var; bir inkişaf ve bunun tevellüd (doğmak) ettiği ictimâî ve milli meselelere alâka, bu meselelerle iştigal etmek için faaliyet arzusu Bunu sevinçle görüyorum Biz yarısı meflûc (felç olmuş) bir vücud gibi idik O meflûc yarı vücud canlanıyor İşte duyuyor, kımıldıyor Biz de artık umumî hayat ceryanına bütün bir baş, iki el ve iki ayakla katılmak üzereyiz Buna çok seviniyorum Yalnız yavaş yavaş hayata gelen bu yarı vücudun duyuşlarında ve kımıldanışlarında acemilikler var Zamanla bu da düzelecek Bu müddeti sabrederek beklemek ve o hisleri ve haraketleri tanzim etmek lazım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com