![]() |
En Yeni Kanser Buluşları |
![]() |
![]() |
#1 |
brave83
|
En Yeni Kanser Buluşları29 Eylül- 3 Ekim 2006 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 31 EKİM 2006 - 2005 yılında dünyada 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KALIN BAĞIRSAK KANSERİNDE HAP TEDAVİSİ Kalın bağırsak ve rektum kanserlerinde artık kemoterapi ağız yoluyla verilebilecek ![]() ![]() AKCİĞER KANSERİNDE TÜMÖRÜN TÜRÜNE GÖRE İLAÇ İspanyol araştırmacılar, akciğer kanseri türlerinde tümör dokusundaki özel gen yapısını test ederek, hangi hastaların kemoterapiye yanıt vereceğini tespit etti ![]() ![]() ![]() AKCİĞER KANSERİNDE DOĞRU TEŞHİS Fransız bilim insanları akciğer kanseri ile sigara içmenin yol açtığı diğer akciğer hastalıklarını kesin olarak ayırt edebilen bir test geliştirdi ![]() ![]() PROSTAT KANSERİNDE YAŞAM SÜRESİ UZADI İtalyan araştırmacıların çalışmaları prostat kanserinde yaşam süresinin uzatılması açısından önem taşıyor ![]() ![]() ![]() MEME KANSERİ İÇİN GELİŞTİRİLEN İLAÇLAR İlerlemiş meme kanseri hastalarına uygulanan üç farklı kemoterapi kürü, yaşam süresinin uzatılması ve hastalığın ilerlemesinin durdurulması açısından önemli yararlar sağlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() AĞIZ YARALARINI ÖNLEYEN GARGARA Kemoterapi gören hastaların yaşadığı en önemli sorunlardan biri de ağrı veren ağız yaraları ve ülserleri ![]() ![]() AVRUPA’NIN EN İYİ KANSER BAKIM MERKEZLERİ İstanbul 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ______________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
angelesdream
|
![]() paylaşımın çok güzel ![]() ![]() emeğine sağlık brave |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
brave83
|
![]() Ben teşekkür ederim arkadaşlar böyle konulara ilgili olmaya davet ediyorum herkesi :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
asyaland
|
![]() Gerçekten cok sevindirici haberler ilerde kimin ne olucağı belli olmuyor tabiki tıp ilerledikce bizimde yasama oranımız yükseliyor konu süper ellerine sağlık |
![]() |
![]() |
|