![]() |
Dondurmalı Krokan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dondurmalı KrokanMALZEMELER 3/4 su bardağı toz şeker 100 gr soyulmuş badem 1 çay kaşığı limon suyu 2/3 su bardağı pudra şekeri 400 gr kaymaklı dondurma 200 gr çilek zeytinyağ 4 Kişilik HAZIRLANIŞI Bir bıçağı, bir spatülayı ve yaklaşık 9-10 cm ![]() ![]() Kıyılmış bademleri fırında 2-3 dakika kadar kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() Krokanı, kapların içine, kenarlarından bastırarak yerleştirin ![]() ![]() ![]() Yıkayıp doğradığınız çilekleri limon suyu ve pudra şekeriyle yarım saat kadar dinlenmeye bırakın ![]() ![]() Üzerlerini çilekle süsleyip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|