Öncelikle 9 çorba kaşığı toz şeker, 45 su bardağı su ve gıda boyasını yayvan bir tencere içinde kaynatın 6 adet elmayı kabuklarını soyarak, çekirdekli kısımlarını elmayı bölmeden kabak oyacağı ile çıkartın
Bir tencerenin içine bir miktar su koyup elmaları içine atın ve elmaları hafifçe yumuşayıncaya kadar pişirin Hafif pişmiş elmaları ocaktan alın Önceden hazırladığınız şerbetin içinde bir müddet soğumaya bırakın
Başka bir tencere içinde 35 su bardağı sütü ve 1 paket vanilyalı pudingi karıştırın Kaynamaya başlayınca içine sakızı atın Dibinin tutmaması için sürekli karıştırın Puding boza kıvamına gelince ocaktan alın
Elmaları şerbetin içinden çıkartıp servis tabağına koyun, üzerine vanilyalı pudingi dökün Son olarak irice dövülmüş fındıkları pudingin üzerine serperek servise hazırlayınAfiyet olsun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.