doctor88 ile Röportajımız |
|
|
#1 |
|
mate
|
doctor88 ile Röportajımızdoctor88 ile Röportajımız Sinsice Soru: Gerçek isminiz nedir bizimle paylaşmak ister misiniz ? dr ca Cevap:ceyhunSinsice Soru: Nerelisiniz ya da nerede ikamet ediyorsunuz? dr ca Cevap: aslen tekirdag malkara köyündenim![]() daha ucu yunanıstana kadar uzuyorrrr![]() ![]() istanbul catalcada hadımköy beldesinde 13 yılıma girmek üzereyim![]() ![]() Sinsice Soru: Eğitim durumunuz nedir ? dr ca Cevap: meslek lisesinden 2 sene oluyor mezun oldum![]() ![]() ![]() acıkögretim dıs ticaret bölümünü okumaya calışıyorum![]() ![]() Sinsice Soru: Medeni durumunuz ve yaşınız nedir ? dr ca Cevap: bekar![]() 19![]() ![]() Sinsice Soru: İş hayatında hiç tecrübeniz var mı ? Ya da ne işle meşgulsünüz şu anda? dr ca Cevap: eczanede calısıyorum![]() temmusda 2 senem olucak![]() tabiki var (korkmadan tek basıma nöbet tutabiliyorummm![]() ![]() )Sinsice Soru:Peki işinizin en sevdiğiniz yönü nedir? dr ca Cevap:saglık önemli bir meslektir![]() saygınlıgı olan bir iş bu güsel![]() insanlarca tanınmak saygınlık kazanmak![]() ![]() Sinsice Soru: Hangi müzik tarzını beğenerek dinlersiniz?Neden? dr ca Cevap:yabancı hit mit sevmen dinlerim genel diyelim hepsi![]() Sinsice Soru: Peki gelelim Futbola Hangi takımın taraftarısınız? dr ca Cevap:carsı desemm![]() besıktaslıyım![]() ![]() Sinsice Soru:Hayata bakış açınız ve beklentileriniz neler? dr ca Cevap: herseye rahmen yasamaya deger diye düşünüyorum![]() ![]() herseyin bir karsılıgı vardır çünkü![]() tabiki herkesin gibi huzurlu saglıklı mutlu bir yuva kurmak![]() ![]() inşallah![]() ![]() Sinsice Soru: Bilgisayar ile ilk olarak ne zaman tanıstınız? dr ca Cevap:okul yıllarında olsa gerek![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: Nickiniz neden doctor88? dr ca Cevap:sawmanı tanırsınız![]() o söylemişti girmemi ondan biliyordum forumda doktor yoktu![]() ![]() bende böyle üye oldum![]() ![]() Sinsice Soru:Forumumuzu eleştirmenizi istesek neler söylersiniz ? dr ca Cevap:hhııımmmm![]() ![]() valla bakayomda eleştirilecek bi yanı yok![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Son olarak forumumuzun daha da güzel olması için sizce neler yapılabilir? dr ca Cevap:yetkilelilere duyrulur![]() forum adına bi radyo programı olabilirmi acaba![]() dj ler felan olurrr![]() koparızzz![]() ![]() ![]() Bu güzel röportaj için doctor88 adlı üyemize çok teşekkür ederiz |
|
|
|
#2 |
|
tatia27
|
çok güzel bi iş çıkmış yine ortaya doktoru merak ediyodum ![]() ![]() tanımış olduk bu sayede![]() ![]() mate ve doktora bu samimi röportaj için tşklr
|
#5 |
|
[KAPLAN]
|
Her iki arkadaşımı da bu güzel röportajdan dolayı tebrik ederim Bu arada mate röportajlarının da devamını dilerim![]() ![]()
|
|
|
|
#6 | |
|
mate
|
Alıntı:
Bu arada verilen sözler bu kadar ertelenirse devamı gelemeyebilir:))))Tabiki şaka arkadaşlarımızı yakından tanımak çok güzel devam edeceğiz ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#8 | |
|
[KAPLAN]
|
Alıntı:
Tekrardan elinize sağlık, böyle devam ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#10 |
|
puslu
|
Arkadaşlar ikinizinde elinize Sağlık Seni gerçek kimliğinle tanımak güzel doktor Bu arada mate iyi bir gazeteci olacaksın böyle giderse:) İkinizede teşekkürler
|
|
|
|
#12 |
|
angelesdream
|
samimi ve güzel bir röportaj çıkarmışsınız arkadaşlar ikinizide kutlarım dewamını bekliyoruz inşallah![]()
|
|
|
|
#13 |
|
Gözyaşı
|
Elinize sağlık arkadaşlar kanki seni daha iyi tanımiş olduk bize sizleri tanıtan mate arkadaşımada teşekkürler güzel bir ropörtaj olmuş
|
#14 |
|
suskun
|
Güzel birşy ortaya çıkmış arkadaşlar tebrik ederim daha yakından tanımış olduk dedikleri gibi ![]() ![]() İkinizede teşekkürler![]() ![]()
|
#15 | |
|
mate
|
Alıntı:
güzel yorumlardan dolayı hepinize ben teşekkür ederim |
|
|
|
|