Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abdülkadir, hurşit

Abdülkadir Hurşit ( 25.11.1951)

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Abdülkadir Hurşit ( 25.11.1951)

akademisyen

25 Kasım 1951 tarihinde Irak'ın Kerkük şehrinde doğdu 1970'te girdiği Süleymaniye Üniversitesi Ziraat Fakültesi Hayvansal Ürünler Bölümü'nden 1974 yılında mezun oldu 1976'da başladığı Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü'nde 1980'de doktora tahsilini tamamladı 1981'de Süleymaniye Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Teknolojisi Bölümünde asistan doktor olarak göreve başladı 1982-1987 yılları arasında Erbil - Salahaddin Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Teknolojisi Bölümü'nde öğretim üyesi olarak çalıştı 1989'da Musul Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Teknolojisi Bölümü'nden doçentlik ünvanını aldı 1992'ye kadar Musul Üniversitesi'nde çalıştı 1993-1998 yılları arasında 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde doçent doktor unvanıyla sözleşmeli olarak görev yaptı 2000'de Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü'ne profesör olarak atandı 1999'dan itibaren 19 Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde bölüm başkanı olarak görev yapmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com