Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, asıliskender, kemal

Ali Kemal Asıliskender

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ali Kemal Asıliskender

HAKKINDA YAZILANLAR

Sinema oyuncusu Asıliskender vefat etti

Milliyet 22 Eylül 2007

Türk Sinemasının emektar oyuncularından ''Karga Kemal'' lakaplı Ali Kemal Asıliskender(67), Pankreas kanseri tedavisi gördüğü hastanede öldü

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Pankreas kanseri teşhisiyle yaklaşık 3 ay önce Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Asıliskender, sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu

Türk sinemasında daha çok Karadenizli tiplemeleriyle tanınan ve bir çok sinema filmi ile dizide rol alan Asıliskender'in cenazesi, yarın Kadıköy Kuyubaşı Tuğlacıbaşı Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Hekimbaşı Mezarlığı'na defnedilecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com