Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cengiz, dönmez

Cengiz Dönmez

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cengiz Dönmez

1966 yılında Muğla / Datça’da doğdu İlk ve Ortaöğrenimini burada tamamladı1984 Yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Tarih Anabilim Dalında başladığı yüksek öğrenimini 1988 yılında tamamladı Aynı yıl, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Genel Türk Tarihi Bölümünde Yüksek Lisans programına ve özel bir lisede öğretmenliğe başladı

1991 yılında; “1294 (M 1878) Senesi Devlet Salnamesine Göre Osmanlı Devlet Teşkilatı” adlı tezle Yüksek Lisansını tamamladıktan sonra, aynı enstitünün aynı bölümünde doktoraya başladı Yine 1991 yılında, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölümüne okutman olarak atandı 1997 yılında, “İngiliz Muhibleri Cemiyeti” adlı tezle doktorasını tamamladı

1999 yılında GÜ Gazi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Anabilim Dalı’na Öğretim Görevlisi olarak, 2000 yılında da Yardımcı Doçent olarak atandı Halen bu görevi sürdürmekte olup, evli ve bir çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com