![]() |
Size Bir Espri Yapıyım mı..? |
![]() |
![]() |
#1 |
doctor88
|
![]() Size Bir Espri Yapıyım mı..?size bi espri yapiiimmiiiiiiiiiii :) mesela Bill Gates neden grip olmuş? Windows açık kalmış da ondan ![]() ![]() iğrenç espri ypnlar burayaaa böyle bi bölüm yoktu bakalım sevilcekmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aalperennn
|
![]() ben iğren ç espiriler biliorum yazdığım beni yuhlamayın lastik neden esner?? Cevap: uykusu geldiği için hakan sükür sahada sakatlanırsa onu kim tasır???? Cevap:hakan tasıyan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
angelesdream
|
![]() Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demiş? -Çok korkuyorum elimi tutar mısın? AHAHAHAH:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
virüs
|
![]() - "yeşil domatesi niye güneşe koyarlar?" - "kızarsın diye ![]() ![]() ![]() - "yoo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
angelesdream
|
![]() Bir adam çölde kalmış ve çayı çok severmiş, çay bulmuş içmemiş neden? -Çünkü Ülkersiz bir çay saati düşünülemez ![]() ![]() ![]() BEN AYDAN ŞENER BENDE DÜNYADAN ANGELA:))) HAHA |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
angelesdream
|
![]() Sen terlemişsindir, sana terlik getiriyim ![]() ![]() ![]() Ne diyon? -Celine Dion Tomi'nin annesi kimdir? -Anatomi HEHEHE:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
angelesdream
|
![]() Papağanın biri varmış 2 ayağı da iple bağlıymış sağ ayağını çekince ingilizce konuşuyomuş sol ayağını çekince ne yapar ? -Düşer |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
angelesdream
|
![]() Müzik ruhun gıdası olsaydı biz Türkiye'de gıda zehirlenmesinden giderdik! |
![]() |
![]() |
|