Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dursun, güleryüz

Dursun Güleryüz ( 20.07.1959)

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dursun Güleryüz ( 20.07.1959)

RATEM-Radyo Televizyon Yayincilari Meslek Birligi-Yönetim Kurulu Baskani

Power Group Genel Koordinatörü

Dogum Tarihi / Yeri: 20071959 Kastamonu

Egitim: Marmara Üniversitesi Basin Yayin Yüksek Okulu-Lisans

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi-Sinema Tv-Yüksek Lisans

1978 yilinda Egitim Yayinlarinda editör olarak çalisma hayatina basladi

1980 li yillarda dergi,kitap yayinciligi reklamcilik yaptiAnkara’da yayinlanan Hamle,Dogus Edebiyat gibi dergilerin Istanbul temsilciligi görevini yürüttüÇizgi Film yönetmenligi,yapimciligi yaptiTRT için çekilen Belgesel filmlerde metin yazarligi, danismanlik ve Video Filmleri yapimciligi yapti

Form Ajans,Animatek,Tele Çizgi,Küre Iletisim AS gibi yapim ve reklam sirketlerinin kurucusu,yöneticisi oldu

Ilk özel radyolarin devreye girmesiyle Balins Fm,Veys Fm ve Nehar Fm den olusan Radyo Grubunda kurucu Genel Koordinatör olarak görev yaptiRadyo Tatlises’i kurdu ve Genel Müdürlük görevini yürüttüGenç Radyo,Radyo Yeditepe ve Radyo Megayi’ ve 160 Yerel radyodan olusan RADYONET sirketini bünyesinde bulunduran Radyo Merkezi’n de Radyolar Grup Koordinatörü olarak çalisti50 Yerel Televizyonun katilimiyla olusan YURTNET de proje koordünatörlügü görevini yürüttüBRT FM I kurduRadyo Müdürlügü görevini yürüttüHalen,Power Fm-Power Türk-Power Xl radyolarini bünyesinde bulunduran Power Group’ta Genel Koordinatörlük görevini yürütüyor

Ilk özel radyo tv lerin kurulusundan bu yana örgütlenme çalismalarinin içinde olduTÜRTEB-Tüm Radyo Televizyon Yayincilari Derneginde Genel Sekreter ve Yönetim Kurulu Baskani olarak görev yapti

Türkiye’nin her yanindan 41 Yayinci meslektasi ile birlikte sektörün ilk ve tek Meslek Birligi olan ve 5846 sayili yasa çerçevesinde ve ilgili mevzuatin radyo televizyon sektörüne verdigi hak çerçevesinde kurulmus bulunan RATEM-Radyo Televizyon Yayincilari Meslek Birligi’ni kurduKurulus asamasinda geçici olarak üstlendigi Yönetim Kurulu Baskanligi görevini ilk genel kurulda seçilerek yürütmeye devam etmektedirBasin Konseyi Yüksek Kurul üyesidir

Ögretim görevlisi olarak görev yaptigi Galatasaray Üniversitesi Iletisim Fakültesi’n de Yüksek Lisans ögrencilerine Radyo ve Televizyon isletmeciligi ve Yönetimi konusunda dersler vermektedir

Evlidir2 çocuk babasidir(Oglu Selim Sinan kizi Elif)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com