![]() |
Dursun Güleryüz ( 20.07.1959) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dursun Güleryüz ( 20.07.1959)RATEM-Radyo Televizyon Yayincilari Meslek Birligi-Yönetim Kurulu Baskani Power Group Genel Koordinatörü Dogum Tarihi / Yeri: 20 ![]() ![]() Egitim: Marmara Üniversitesi Basin Yayin Yüksek Okulu-Lisans Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi-Sinema Tv ![]() ![]() 1978 yilinda Egitim Yayinlarinda editör olarak çalisma hayatina basladi ![]() 1980 li yillarda dergi,kitap yayinciligi reklamcilik yapti ![]() ![]() ![]() ![]() Form Ajans,Animatek,Tele Çizgi,Küre Iletisim A ![]() ![]() Ilk özel radyolarin devreye girmesiyle Balins Fm,Veys Fm ve Nehar Fm den olusan Radyo Grubunda kurucu Genel Koordinatör olarak görev yapti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ilk özel radyo tv lerin kurulusundan bu yana örgütlenme çalismalarinin içinde oldu ![]() ![]() Türkiye’nin her yanindan 41 Yayinci meslektasi ile birlikte sektörün ilk ve tek Meslek Birligi olan ve 5846 sayili yasa çerçevesinde ve ilgili mevzuatin radyo televizyon sektörüne verdigi hak çerçevesinde kurulmus bulunan RATEM-Radyo Televizyon Yayincilari Meslek Birligi’ni kurdu ![]() ![]() ![]() Ögretim görevlisi olarak görev yaptigi Galatasaray Üniversitesi Iletisim Fakültesi’n de Yüksek Lisans ögrencilerine Radyo ve Televizyon isletmeciligi ve Yönetimi konusunda dersler vermektedir ![]() Evlidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|