![]() |
Ajda Pekkan Palavra Palavra |
![]() |
![]() |
#1 |
SinsiBekçi
|
![]() Ajda Pekkan Palavra PalavraNe oldu bana bu aksam -Ne garip seni sanki ilk defa görüyorum Ayni sözler söyledigin hep bos sözler -Sana nasil anlatsam bilmem ki Kolay sözler -Okumaya doyamadigim bir ask öyküsü gibisin Bu hergünkü sudan sözler bos vaatler -Dünüm bugün gelecegim tek gerçegimsin Artik bitsin sus hiç konusma Anlamam kendini hiç yorma -Sen bana ask sarkilari çalan -Gül kokulari getiren ilik rüzgarlar gibi Belki tatli tatli bu yalanlar -Bir dakika seni anlamiyorum Gül kokan rüzgarla nasil geçermis gelecek yillar Yere iner mi gökteki yildizlar Dinleyemem bunlar hep bos laflar Ask bitince sözler neye yarar -Inan bana noolur Palavra palavra palavra -Dinle beni Palavra palavra palavra -Yalvaririm Palavra palavra palavra -Yemin ederim Palavra palavra palavra palavra palavra Hepsi palavra inanmam sana -Iste kaderim sanki seninle ilk defa konusuyor gibiyim Ne romantik bu sözleri çok dinledim -Duygularin en güzeli ümidim Çok dinledim -Ne olur dinle beni Hepinizde ayni taktik ayni yalan -Yasak rüyalarimin kadini Begenmedim -Istirabim ümitsizligim Baslayinca sen susmaz misin Gülüyorum haline anlamaz misin -Yildizlari yer yüzüne indiren sarkim Belki tatli tatli bu yalanlar -Sen olmasaydin kimbilir belki ben de olmazdim Gül kokan rüzgarla nasil geçermis gelecek yillar Yere iner mi gökteki yildizlar Dinleyemem bunlar hep bos laflar Ask bitince sözler neye yarar -Yüregim bu söylüyor sözleri inan Palavra palavra palavra -Dinle beni Palavra palavra palavra -Noolur Palavra palavra palavra -Yemin ederim Palavra palavra palavra palavra palavra Hepsi palavra inanmam sana Palavra palavra palavra -Güzelsin Palavra palavra palavra -Ne güzelsin Palavra palavra palavra -Çok güzelsin Palavra palavra palavra palavra palavra Hepsi palavra inanmam sana |
![]() |
![]() |
|