![]() |
Eminim bir çoğunuz ilk kez duyacak!! |
![]() |
![]() |
#1 |
brave83
|
Eminim bir çoğunuz ilk kez duyacak!!GERÇEK BİR HİKAYEDİR (Sunay AKIN dan alıntıdır) 1900'lü yılların başında Avrupanın güçlü devletlerinden olan fransa o dönemin diğer devletlerine haber göndererek yeni bir savaş makinası bulduklarını ve bu makina ile gösteri yapılacağını diğer devletlerin bu davete yetkili 2 askeri üye ile katılabileceklerini bildirirler ![]() ortalık mahşer yeri gibi kalabalıktır ![]() sadrazam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() subay vardır ![]() bir makina havada sortiler yapmakta belirlenmiş hedeflere ateş etmektedir evet bu ilk savaş uçağıdır ![]() ile havalanacak bir gönüllü ister,tabi herkez korku içinde kimse cesaret edemez ve Osm ![]() hemen öne çıkar -ben gönüllüyüm der ![]() uçağa götürür,tam bineceklerken Osm ![]() --sen in ,der ![]() ![]() üzerine uçağa başkaı biner uçak havalanır ve yere çakılır ![]() Evet ogün o Osm ![]() indirmeseydi bugün ÇAĞDAŞ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAYACAKTI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tatia27
|
![]() gerçekten çok güzeldi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
doctor88
|
![]() Tatia Ya Katiliyorum Gercekten İlk Defa Duydum Ve Sona Gelİnce İrkİldİm Resmenn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
TEMUR38
|
![]() ilginç ilk kez duydum :SS teşekkürler ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
|