Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abdurrahman, pala

Abdurrahman Pala

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Abdurrahman Pala

gazeteci

--------------------------------------------------------------------------------

1953 yılında Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Adiloba Köyü'nde doğdu İlkokulu köyünde, ortaokulu İzmir'de okudu Kartaltepe Gece Lisesi'ne kaydoldu Yeni İstanbul gazetesinde musahhih olarak çalışmaya başladı İzmir Yüksek İslam Enstitüsü’nde bitirdi Sırasıyla Babıali'de Sabah, Hakimiyet, Politika, Yeni İstanbul, Aktüel, Ortadoğu, Tercüman ve Türkiye gazetelerinde çalıştı 1983 yılında kendi adına Safa Tanıtım Hizmetleri LTD Şti'ni kurdu Reklamcılık, dergi yayıncılığı ve matbaacılık yaptı 64'ler bilgisayar dergisini, MSX bilgisayar dergisini çıkardı 1993 yılında, HBB TV'nin kuruluşunda görev aldı Haber koordinatörü olarak çalıştı Bir süre Kanal 6'da görev yaptı Bir bucuk ay sonra Nokta dergisinde yazmaya başladı TGRT'de Haber Programları Koordinatörü olarak çalıştı TGRT'den Türkiye gazetesi TV Magazin Müdürlüğü'ne geçti 2001 yılında ayrıldı Medical Channell'in kuruluşunda yayın danışmanı olarak görev aldı Bu kanalda "Platform" adlı canlı yayın hazırlayıp sundu TRT İstanbul Televizyonu'nda "Gece Kahvesi" "Gün Ortasında" ve "Fetih ve Fatih Belgeseli" programlarında danışman olarak çalıştı Önce Vatan gazetesinde "Mevsim Salatası" başlığıyla köşe yazıları yazdı Yeni Şafak gazetesi internet editörü oldu TGC üyesi Evli ve iki çocuk babası

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com